Raising Dion: Netflix oznámil 2. řadu super-hrdinského seriálu

Raising Dion: Netflix oznámil 2. řadu super-hrdinského seriálu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Poté, co se Raising Dion objevil na seznamu nejsledovanějších seriálů, odklepl Netflix 2. sérii.

Před nedávnem jsme vás informovali o tom, že Netflix zveřejnil seznam svých nejúspěšnějších titulů za rok 2019. Na seznamu nejsledovanějších seriálů se umístil Raising Dion aka Fantastická výchova na 10. místě. Několik dnů na to Netflix bez okolků ohlásil druhou sezónu, které bychom se měli dočkat v průběhu druhé poloviny roku. Sledovanost Raising Dion může být pro českého diváka vcelku překvapivá, jelikož, alespoň dle databáze ČSFD, u nás seriál téměř nikdo neviděl.

10 seriálů, o které byl v roce 2019 na Netflixu největší zájem
 

Na pozici showrunnera se vrací producentka Carol Barbee (UnREAL). Druhá řada by měla mít na rozdíl od devítidílné první série pouze osm hodinových epizod. První sezóna Raising Dion si odbyla premiéru v říjnu. Seriál sleduje ženu jménem Nicole Warren (Alisha Wainwright), která přišla o manžela Marka (Michael B. Jordan). Ovdovělá matka tak musí sama vychovávat syna Diona (Ja'Siah Young), u kterého se náhle začnou projevovat nadpřirozené schopnosti. Nicole je odhodlaná rozluštit tajemství nově probuzených super-schopností svého syna, přitom se ale snaží jeho mimořádné nadání udržet pod pokličkou.

Za seriálem stojí režisér Dennis Liu, který jako předlohu použil svůj stejnojmenný krátký film a komiks. Ke druhé sezóně se na pozici výkonného producenta vrací i Michael B. Jordan. Vyjma toho, že se Raising Dion umístil na 10. místě nejúspěšnějších seriálů od Netflixu, dále obsadil první místo nejpopulárnějších seriálů pro děti a rodiny s dětmi.Jak už jsme rozebírali v minulosti, metriky, které Netflix pro svůj výroční žebříček použil, jsou dost pochybné, nicméně to, že seriál dostal druhou řadu je jasným signálem, že o něj skutečně zájem panuje.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 17

Young N | 28.09.2020 21:51
Už aby to bylo venku
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest