Arrow: Představitelé Supergirl a Flashe složili poctu hercům a tvůrcům

Arrow: Představitelé Supergirl a Flashe složili poctu hercům a tvůrcům | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 29 obrázků
Melissa Benoist a Grant Gustin promluvili u příležitosti konce seriálu Arrow.

Je to nějakých osm let, kdy začal seriál Arrow, který odstartoval takzvané Arrowverse a udělal ze stanice The CW výrazného hráče v případě seriálových adaptací komiksů. Ale jak už víme, letos seriál Arrow zkrácenou desetidílnou osmou řadou končí, epizoda nazvaná Fadeout si odbyla zámořskou premiéru v noci na dnešek.

Arrow: V poslední řadě se dočkáme návratu Felicity
 

A právě u příležitosti konce Arrowa se na adresu herců a tvůrců seriálu vyjádřili Grant Gustin (Flash), Candice Patton (Iris) a Melissa Benoist (Supergirl), jejichž série jsou také součástí Arrowverse

"Stephen to vše začal. A odkaz, který zanechává je opravdu neuvěřitelný. Víte, téměř jsme měli svou vlastní televizní Justice League a universum je obrovské a on byl vždy v jeho čele. Takže to bude bez něj jiné a bude nutné si zvyknout na to, že tu on a lidé z Arrowa nebudou," nechala se slyšet Melissa.

Grant Gustin pak dodal:

"Stephen se ke mně a zbytku světa choval skvěle. Bezesporu je to vůdce Arrowverse a já nechci nastoupit na jeho místo. Budou nám chybět."

Představitelka Iris Candice Patton poznamenala: 

"Je to opravdu zvláštní, neuvědomila jsem si to, dokud to někdo nedávno nezmínil. Je to šílené, ale my jsme vlastně maturitní ročník. Je nutné přiznat zásluhy Arrowovi, oni jsou ti, kdo to odstartovali. Tenhle seriál, tohle obsazení, tihle producenti. Oni položili základy tomu, proč jsou tyhle seriály tak úspěšné a my jsme se řídili jejich vzorem. Udělali jsme svou vlatní věc, ale oni zjistili jak na to a to skrze metodu pokus omyl, díky čemuž seriál vydržel osm řad. Jsme jejich dlužníky za to, že nám ukázali cestu jak uspět."

Arrow samozřejmě bude mnohým chybět, ale s ohledem na to, že sledovanost v posledních letech klesala, není překvapením, že bude série ukončena. Nezbývá než doufat, že většina fanoušků byla se zakončením spokojena.

 

Zdroj: TV Guide

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest