Živí mrtví: V přípravě jsou krátké, uzavřené příběhy, potenciálně s již mrtvými postavami

Živí mrtví: V přípravě jsou krátké, uzavřené příběhy, potenciálně s již mrtvými postavami | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Universum Živých mrtvých se bude dál rozrůstat.

AMC už dlouho hlásá, že hodlá rozšiřovat universum Živých mrtvých a nelže. Nejen, že se brzy dočkáme už třetího seriálu, ale také se chystají celovečerní filmy a nejen to, aktuálně vyšlo najevo, že se plánují krátké příběhy ze světa The Walking Dead.

Prozradil to jeden ze stěžejních tvůrců Živých mrtvých Scott M. Gimple:

"Pracujeme na protlačení něčeho, na čem jsem původně pracoval, nicméně jsem se během prvního roku téhle práce (pozn. redakce: v pozici kreativního šéfa celého světa Živých mrtvých) soustředil na dosavadní seriály a na World Beyond (třetí seriál z universa The Walking Dead, pozn. redakce) a začalo se pracovat na filmu. Opravdu chceme přijít s novým televizními formáty, což znamená kratšími věcmi a dějově uzavřenými sériemi a minisériemi. Snažím se dát dohromady několik různých věcí, které můžeme nabídnout v různých částech roku a budou se soustředit na postavy, které nám chybí a o které jsme přišli. Zaměřuje se to na prvky nové mytologie. Zaměřuje se to na příběhy, které se odehrávají v našem universu a nemají nic společného s ničím dalším. Nemá to nic společného s [dosavadními] seriály a filmy, jsou to prostě tyhle malé zombie příběhy, které se odehrávají v našem světě, s našimi pravidly a naší časovou osou, ale jsou to opravdu skvělé zombie příběhy, opravdu skvělé příběhy na pozadí konce světa. Pracuji s různými lidmi a popravdě se to ukázalo být opravdu zábavné a zajímavé."

Jak bylo naznačeno, očekávat můžeme návrat některých starých známých, kteří v některé z hlavních sérií zemřeli. A nebylo jich málo, takže zatím můžeme jen tipovat, kdo dostane prostor, nicméně není vyloučené, že bychom se mohli dočkat návratu Carla Grimese. Jeho představitel Chandler Riggs sdílel právě článek o tom, že bychom se mohli dočkat návratu mrtvých postav , takže minimálně on by nebyl proti.

Není jasné, kdy se zmíněných krátkých příběhů dočkáme, ani jestli budou k vidění na televizních obrazovkách nebo například online, ale ze slov Gimplea se dá vyčíst, že se s nimi počítá.

Mezitím si fandové mohou užít hlavní sérii Živých mrtvých, jejíž desátá řada se na obrazovky vrátí 23. 2. 2020 a nebo si pustit další spin-off nazvaný The Walking Dead: World Beyond, který odstartuje 12. 4. 2020.

Zdroj: Bloody Disgusting, Twitter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest