Hra o trůny: Představitelé sourozenců Greyjoyových o negativním fanouškovském přijetí závěrečné řady

Hra o trůny: Představitelé sourozenců Greyjoyových o negativním fanouškovském přijetí závěrečné řady | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 18 obrázků
Dlouholetí členové hereckého obsazení Hry o trůny se vyjádřili k nevlídnému přijetí poslední série.

Rod Greyjoyů z Železných ostrovů byl jedním z nejmocnějších rodů celého Západozemí, fiktivního kontinentu Hry o trůny (Game of Thrones). Jeho představitelé zasahovali do děje prakticky po celou délku seriálu a často měli klíčovou roli. Představitelé dvou hlavních postav z tohoto rodu, Theona a Yary Greyjoy, se v nedávné době každý vyjádřil v různých rozhovorech k negativním fanouškovských reakcím na zakončení seriálu.

V interview pro britský deník The Guardian herečka Gemma Whelan (představitelka Yary), zmínila nečekaně v jedné z odpovědích právě populární Trůny, byť na ně otázka nijak nemířila. Na dotaz „Co bylo vaše největší zklamání?“ totiž odpověděla: „Reakce fanoušků na konec Hry o trůny, protože si myslím, že byl výborný.“

Naopak Alfie Allen dostal během rozhovoru pro časopis Esquire mimo jiné i otázku směřující přímo na jeho angažmá ve Hře o trůny. Řekl, že se mu zdá, že negativní reakce na závěrečnou sérii byly zveličované a nepamatuje si, že by kdy měl tolik negativních zážitků s fanoušky. Následně jeden nedávný zážitek s fanouškem zmínil. „Někdo za mnou onehdy přišel na ulici a řekl něco ve stylu ‘Člověče, vývoj tvojí postavy a celý způsob, jakým Hry o trůny skončila, bylo takové zklamání! ’ Jen jsem tam tak stál a on ke mně přišel, aby mi dal vědět, že to stálo za h*vno. A já na to jen: ‘Díky, kámo!’“ řekl herec.

Níže si pro připomenutí můžete pustit oficiální video mapující historii Greyjoyů. V galerii pak najdete fotky postav tohoto rodu.

Zdroje: The Guardian, Esquire, foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest