Uprchlík: Seriálový remake v prvním traileru

Uprchlík: Seriálový remake v prvním traileru | Fandíme seriálům
Quibi
Zobrazit dalších 5 obrázků
Seriál s Kieferem Sutherlandem o sobě dává vědět v první ochutnávce.

Tento rok 6. 4. odstartuje nová platforma Quibi, která nabídne krátká videa do délky deseti minut. A v minulých měsících se téměř každý druhý den objevila informace o novém projektu, který Quibi chystá. 

Liam Hemsworth si zahraje v seriálu od tvůrce Týmu Škorpion
 

Jedním z nich je i další verze Uprchlíka, tedy tematiky, která zabodovala jak díky seriálu z šedesátých let, tak díky filmu s Harrisonem Fordem

Nová verze pro Quibi se bude v určitých ohledech lišit. Kromě toho, že se dočkáme jiných postav, tak hlavní zápletkou nebude snaha neprávem obviněného muže dokázat, že nezabil svou ženu, ale hlavní hrdina se bude pokoušet dokázat světu, že není teroristou, byť ho za něj většina lidí považuje. Hlavní role Mikea Ferroa se ujme Boyd Holbrook, po krku mu v roli detektiva Claye Bryce půjde Kiefer Sutherland.

Samozřejmě je otázkou, jak si tvůrci poradí s krátkou stopáží jednotlivých epizod, přece jen cca deset minut není zrovna moc. Na druhou stranu, seriál by měl mít 14 epizod, což znamená zhruba 140 minut stopáže a s tím už se dá pracovat.

Aktuálně se objevila první ochutnávka v podobě krátkého videa a byť většinu času sledujeme Mikea, jak jednoduše utíká, tak je nám nabídnuto i pár akčních momentů a vypadá to poměrně lákavě. Tempo je svižné, atmosféra intenzivní a vypadá to jako řemeslně dobře zvládnutá práce.

Quibi má k dispozici velice slušné finanční prostředky, od investorů (mezi kterými jsou například Disney nebo Sony), společnosti se podařilo vybrat asi miliardu dolarů a minimálně v případě Uprchlíka je patrné, že se nešetřilo (ani na obsazení, ani na produkci).

Premiéra seriálu se odehraje během dubna.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest