Resident Evil: Seriál podle slavné videohry se má točit ještě letos

Resident Evil: Seriál podle slavné videohry se má točit ještě letos | Fandíme seriálům
Capcom
Zobrazit dalších 17 obrázků
Netflix v případě adaptace hororové videoherní série nehodlá otálet.

Byť filmová série Resident Evil není úplně dokonalá a mnozí fandové k ní mají výhrady, tak je faktem, že jde o nejúspěšnější filmovou sérii inspirovanou videohrami vůbec. Na kontě má více než 1,2 miliardy dolarů

TOP 6 seriálů podle PC předlohy, které nás (prý) neminou
 

Pravdou ale je, že zarytí milovníci předlohy nejsou s některými díly úplně spokojeni, ovšem je tu naděje, že se situace zlepší. V první řadě se pracuje na filmovém rebootu, který se má více soustředit na hororové prvky a být věrný předloze a kromě toho bylo oznámeno, že Netflix nabídne hranou seriálovou verzi. 

O té není zrovna velké množství oficiálních informací. Mluví se sice o tom, že zaměří na Umbrella Corporation a odhalování toho, jaká tajemství skrývá ve spojení s T-Virem, ale to poměrně obecná charakteristika, která zatím ani nebyla oficiálně potvrzena. 

Nicméně to vypadá, že bychom se brzy mohli dočkat více zpráv týkajících se seriálu, protože podle serveru Bloody-Disgusting (odkazuje na fanouškovskou stránku Redanian Intelligence, která přinesla několik pravdivých informací o sérii Zaklínač) by mělo začít natáčení letos v létě a to v červnu s tím, že prvotní přípravy se naplno rozjednou už od dubna v Jižní Africe. Pokud je to pravda, tak se dá očekávat, že se v rámci pár měsíců začnou rojit podrobnější informace.

Dobrou zprávou je, že seriál bude mít poměrně dlouhé jednotlivé epizody, měly by mít stopáž kolem 60 minut a první řada by měla mít osm dílů. Datum premiéry zatím bohužel oznámeno nebylo.

Zdroj: Bloody DisgustingRedanian Intelligence 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest