Gordon Ramsay připravuje hraný seriál z restauračního prostředí

Gordon Ramsay připravuje hraný seriál z restauračního prostředí | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Šéfkuchař, který si ve svých pořadech nebere servítky kuchtí nový komediální seriál, ve kterém bude vystupovat šéfkuchař...který si nebere servítky. 

Gordon Ramsay, šéfkuchař je známý především svými pořady jako Ano, Šéfe s Gordonem Ramsaym (Kitchen Nightmares), Pekelná kuchyně (Hell’s Kitchen) nebo MasterChef. Jakmile se ale vysloví jeho jméno, zaručeně si vybavíte také jeho nevybíravý přístupem k jeho svěřencům, které se v pořadech nebojí počastovat slušivými jmény a vulgárními výrazy. To je vše samozřejmě primárně show pro diváky, ve skutečném životě je Ramsay považován za velmi milého a vstřícného člověka. Každopádně on sám nyní chystá hraný komediální seriál z kulinářského prostředí, kde na drsný přístup opět dojde.

Projekt zatím nemá název a nachází se ve stádiu preprodukce. Sepsání scénáře si objednala televize Fox, která zaštiťuje některé z Ramsayho pořadů. Výkonné produkce se chopili pánové Steve Cragg, Brian Bradley společně s Gail Bermanovou, která produkovala Buffy, přemožitelku upírů a nyní pracuje s Buzem Luhrmanem na dosud nepojmenovaném filmu o Elvisu Presleym.

Seriál se má točit kolem života mladé šéfkuchařky Laury, která se rozhodne postavit na vlastní nohy po roztržce se svým náročným a perfekcionistickým mentorem (ten má být přímo inspirován Gordonem Ramsaym). Laura věří, že existuje lepší přístup ve vedení kuchyně a otevře si vlastní restauraci. Shoda náhod a možná i osudu svede Lauru s jejím bývalým mentorem opět dohromady, hrdinka tak bude muset čelit tomuto vulgárnímu individuu nejen v kuchyni, ale v i osobním životě.

Zní to docela zajímavě a s Ramsayho specifickým humorem by se mohlo jednat o docela zábavnou pochutinu, která by mohla těžit nejen z dobré chemie mezi hlavními aktéry, ale i záběry na chystající se Ramsayho jídlo, nad kterými se musí každému sbíhat sliny. Zatím bohužel nevíme, kdy se seriálu dočkáme, čas si můžete zkrátit například nejnovějším Ramsayho pořadem Gordon Ramsay: Do neznáma, kde šéfkuchař na stanici National Geografic objevuje zajímavá a neviděná jídla různých kultur.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest