Star Wars: Kdy se začne natáčet seriál s Cassianem Andorem

Star Wars: Kdy se začne natáčet seriál s Cassianem Andorem | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 13 obrázků
A co zlákalo k navrátu do role jeho robotického parťáka?

Diego Luna se začne připravovat na natáčení vlastního Star Wars seriálu, který se zaměří na Cassiana Andora. První klapka padne ještě během letošního roku a Luna už se nemůže dočkat, až seriál začne vyprávět příběh, kde už předem známe konec. Jako Cassian Andor se objevil v Rogue One: Star Wars Story, kde byl členem týmu Povstalců, jenž měl za úkol ukrást plány imperiální vesmírné stanice Hvězda smrti. Jak to se všemi hrdiny dopadlo, všichni určitě dávno víte, takže nás seriál logicky vezme do doby ještě před spin-offem.

Ewan McGregor se připravuje na seriál o Obi-Wanu Kenobim sledováním Mandaloriana
 

Byť Luna ví o projektu velmi málo, nechal se slyšet, že tvůrci přistoupí k příběhu jinačím způsobem. Nepůjde o to, „co“ se v něm stane, ale „jak“ se to stane, což je ve skutečnosti ta samá situace jako u Rogue One. „Znáte konec, ale nevíte, jak se k tomu konci dospělo. Tady před sebou máme stejnou příležitost a to je vzrušující,“ dodal Luna na závěr. Konec série by tedy mohl teoreticky být zároveň začátkem Rogue One.   

Andorovi má dělat společnost přeprogramovaný imperiální droid K2-SO, který převzal pohyby a promlouval hlasem Alana Tudyka. Stejně tak tomu má být i v seriálu. Producenti mu nejdřív nabídli, že by postavě propůjčil jenom hlas. Do performance capture obleku by se nasoukal někdo jiný, což Tudyk odmítl, protože role pro něj znamená hodně. K návratu jej prý zlákala představa znovu pracovat s Lunou a být znovu součástí Star Wars. Určitou roli v tom také sehrál The Mandalorian, který Tudyk viděl a ověřil si tak, že seriálové Star Wars mají zatraceně vysokou produkční laťku.

Zdroje: ET, Slash Film

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest