Stranger Things 4: První teaser trailer potvrzuje návrat mrtvé postavy

Stranger Things 4: První teaser trailer potvrzuje návrat mrtvé postavy | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Oblíbená hororová sci-fi z Netflixu přináší vůbec první záběry z napjatě očekávané čtvrté řady. Tvůrci ve vzkazu pro fanoušky odhalili první podrobnosti.

Článek obsahuje spoilery pro dosavadní tři řady Stranger Things!

V závěru třetí série Stranger Things se šerif Hopper (David Harbour) zdánlivě obětoval během finální konfrontaci v podzemní laboratoři. Nicméně tělo jsme nikdy neviděli a v závěrečné scéně jsme nahlédli do ruské věznice, kde dozorci hovoří o americkém vězni. Od té doby jsou si fanoušci na 99 procent jistí, že to jednoznačně musí být Hopper, protože tvůrci seriálu by přeci jednu z ústředních postav nenechali zemřít takhle „mimochodem“, bez pořádně dojemného loučení.

Teď Netflix zveřejnil první teaser trailer pro řadu čtvrtou a je to oficiální. Zajatcem v ruském táboře skutečně je šerif Hopper. Zatím nevíme, jak finální konfrontaci z minulé řady přežil, ani proč jej Rusové vězní. A stejně tak nevíme, co přesně se v zajateckém táboře děje. Zřejmé je, že vězni staví železnici, ale asi málokterý fanoušek věří tomu, že by v science fiction seriálu železnice byla konečným cílem – jistě je jen prostředkem k něčemu mnohem zajímavějšímu.

Tvůrci seriálu bratři Dufferovi k teaseru připojili krátký vzkaz:

„S nadšením můžeme oficiálně potvrdit, že natáčení Stranger Things 4 běží. A s ještě větším nadšením potvrzujeme návrart Hoppera! I když na našeho „Američana“ čekají i špatné zprávy. Je uvězněný daleko od domova, na zasněžené a pusté Kamčatce, kde na něj čekají lidské i nelidské hrozby. Mezitím se zpátky ve Spojených státech začíná probouzet dlouho pohřbená hrůza, která propojuje úplně všechno… Čtvrtá řada bude zatím největší a nejděsivější ze všech dosavadních a nemůžeme se dočkat, až vám budeme moci ukázat víc. Zatím se modlete za 'Američana'.

Srdečné pozdravy z Ruska,
posílají bratři Dufferovi“

Stranger Things 4 uvidíme nejdříve závěrem letošního roku, dost možná ale až v roce příštím. Seriál stále připravují bratři Dufferovi a producent (a příležitostný režisér) Shawn Levy. V hlavních rolích vystupují Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp, Sadie Sink, Maya Hawke a Priah Ferguson. Obsazení se nicméně bude nadále rozšiřovat.

Níže si můžete přehrát slíbený teaser trailer, který zdánlivě končí zvukem některého z nelidských monster. Slyšíte ho tam také?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 6

dm93 | 15.02.2020 00:24
...s Rusy... *tam mělo být
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest