Little Fires Everywhere: Trailer představuje napjatý thriller s Reese Witherspoon

Little Fires Everywhere: Trailer představuje napjatý thriller s Reese Witherspoon | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Seriálové fandy si Reese Witherspoon získala díky veleúspěšným Sedmilhářkám. Teď je potěší další sérií.

Reese Witherspoon byla původně známá spíše jako filmová herečka (byť se občas mihla v nějakém televizním projektu), která se objevila například ve Velmi nebezpečných známostech nebo ve filmech Pravá blondýnka, ovšem Reese se v posledních letech začala výrazněji soustředit také na seriálovou tvorbu a to velmi úspěšně, z dramatického seriálu Sedmilhářky stanice HBO se stal velký hit a boduje také série The Morning Show pro streamovací službu Apple TV+.

Apple oznamuje druhé řady svých seriálů ještě před spuštěním streamovací služby
 

Není tak divu, že Reese kývla na další seriálovou roli a to v projektu jménem Little Fires Everywhere, kde hraje matku rádoby dokonalé bohaté rodiny, jejíž život se ale výrazně zkomplikuje, když se do sousedství přistěhuje tajemná žena (Kerry Washington). 

Oficiální zápletka seriálu zní:

"Inspirováno bestsellerem od Celeste Ng z roku 2017, Little Fires Everywhere sledují spletité osudy zdánlivě idylické rodiny Richardsonů a tajemné matky a její dcery, které změnily svůj život od základu. Příběh se věnuje ceně za tajemství, podstatě umění a vlastní identity, ráznosti mateřství a nebezpečí plynoucímu z víry v to, že respektování pravidel může odvrátit katastrofu."

O režii všech osmi epizod minisérie se postará Lynn Shelton a kromě Reese se dočkáme také Joshuy JacksononaLexi UnderwoodRosemarie DeWittGeoffa StultseJaime Ray NewmanBritt Robertson nebo Jesseho Williamse. Premiéra na službě Hulu proběhne 18. 3. 2020, uvidíme, zda někdo sérii nabídne u nás. 

Pokud si pustíte nový trailer, který se objevil, tak zjistíte, že to zatím vypadá na velmi dobře obsazené rodinné drama říznuté poctivou porcí kriminálních/thrillerových motivů a tajemství, která pomalu vyplouvají na povrch. 

Nepůsobí to vysloveně originálně, podobně laděných projektů není úplně málo, nicméně právě díky hercům a docela intenzivní atmosféře by z toho mohla být záležitost, která se v konkurenci neztratí.

Nebylo by ale od věci, pokud by scénář měl pro diváky připraveno pár dalších překvapení (minimálně po ty diváky, kteří nečetli knihu), protože občas upoutávka působí lehce tuctově. Jestli nás čeká unikátní zážitek nebo "pásová produkce", to se dozvíme příští měsíc.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest