Transformers: War for Cybertron Trilogy - Když mají roboti pauzu v kinech, řádí v seriálu

Transformers: War for Cybertron Trilogy - Když mají roboti pauzu v kinech, řádí v seriálu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Animovaný projekt nabídne ještě letos Netflix.

Filmová série Transfomers nemá úplně vyrovnanou kvalitu, poslední díly (vyjma spin-offu s Bumblebeem) se novinářům zrovna nelíbily a klesající tržby ukazájí, že ani diváci nebyli zrovna v sedmém nebi. Je tak otázka, jak to bude dál. Poslední zprávy mluví o tom, že se pracuje na dvou nových filmech, ale zatím není jasné, kdy se dostanou do kin.

Castlevania: Netflix objednal 3. sérii, která bude delší
 

Nicméně fandové obřích transformujících se robotů se ještě letos dočkají něčeho, co by jim mohlo udělat radost. Řeč je o seriálu Transformers: War for Cybertron Trilogy. Název obsahuje slovo trilogie, takže vás nepřekvapí fakt, že seriál bude rozdělen na tři části, kdy se ta první bude jmenovat Siege, druhá Earthrise a jméno třetí zatím nebylo zveřejněno. 

Podle dosavadních informací bude seriál obsahovat šest epizod a zřejmě tedy každá část trilogie dostane dva díly. Na projektu se podílejí zkušená jména a to FJ DeSanto v roli showrunnera a Gavin Hignight, Brandon Easton a George Krstic jako scenáristé. Všichni mají zkušenosti se seriály, někteří z nich dokonce s "transformeřími" sériemi, které vznikly v minulosti. 

Pokud jde o namluvení hlavních rolí, tak Optima Prima nadabuje Jake Foushee a Megatrona Jason Mamocha. Nově se pak objevil trailer na první část trilogie, tedy Siege. Zjistíme více o tom, co asi mnohé zajímá - tedy to, co se dělo na planetě Cybertron.

Připraveny jsou poměrně epické akční momenty, osudové proslovy nebo zvukové efekty povědomé z filmů. Styl animace je svérázný, ale ne špatný, takže pokud začínáte mít abstineční příznaky kvůli nedostatku projektů Transformers, tohle by mohlo být něco pro vás. 

Dole v galerii si můžete blíže prohlédnout, jak bude celá série vypadat.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest