Resident Alien: Linda Hamilton bude v novém seriálu lovit mimozemšťana

Resident Alien: Linda Hamilton bude v novém seriálu lovit mimozemšťana | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Vesmírný návštěvník bude vypadat přesně jako Alan Tudyk z Firefly. Koukněte na upoutávku.

Loni se vrátila Linda Hamilton v novém Terminátorovi jako neohrožená hrdinka Sarah Connor, kde posílala do starého železa kyborgy z budoucnosti. I když to herečka na další návrat nevidí, ve sci-fi seriálu Resident Alien bude lovit mimozemšťana. Zahraje si vysoce postavenou generálku McCallister, která zdánlivě hraje podle pravidel, ale tajně dohlíží na tajnou operaci hledající návštěvníka z vesmíru.

Mimozemšťan se zřítil na Zemi, kde převezme identitu maloměstského doktora Harryho z Colorada. Jak Harry žije déle a déle mezi námi, začne se potýkat s morálními dilematy své mise na Zemi a klást si otázky typu, jestli stojí za to zachránit lidské bytosti. Harry na sebe vzal podobu Alana Tudyka známého z Transformers 3 nebo ze seriálu Firefly.

Avenue 5: Komediální sci-fi s "Dr. Housem" v hlavní roli fasuje 2. řadu
 

Aby generálka dopadla Harryho, svěří úkol od pohledu jemné a nevinné Lise Casper, kterou ztvární Mandell Maughan (seriály Me, Myself and I, Aféra). V galerii se jejím zevnějškem přesto nenechte ošálit, protože v seriálu půjde o tvrdou drsňačku. Jako další má na požádání generálky mimozemšťana vypátrat nedávno propuštěný voják David Logan, jenž bude mít tvář Alexe Barimy (seriály Riverdale, Exorcista). Dále se představí v neznámých rolích Sara Tomko, Corey Reynolds, Alice Wetterlund a Levi Fiehler.  

Resident Alien se bude vysílat na stanici Syfy a vychází ze stejnojmenného komiksu od vydavatelství Dark Horse. Za předlohou stojí Peter Hogan a Steve Parkhouse. První dojmy si můžete udělat z první ukázky, která se nese v hodně odlehčeném duchu.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest