Amazing Race: Soutěžní cesta kolem světa zastavena kvůli koronaviru

Amazing Race: Soutěžní cesta kolem světa zastavena kvůli koronaviru | Fandíme seriálům
Produkce další řady má pauzu kvůli obavám z šířícího se viru.

Strašák v podobě koronaviru o sobě dává čím dál víc vědět. Bez ohledu na to, že aktuální smrtnost (úmrtnost v rámci nakažené populace), která není tak vysoká jako u jiných onemocnění podobného typu (pohybuje se kolem 3 % a fatální je onemocnění obvykle jen pro dříve oslabené pacienty), tak samozřejmě obavy z rychle se šířícího viru ovlivňují velké množství různých odvětví. 

Survivor: V jubilejní 40. řadě se utkají samí předchozí vítězové
 

Trvanlivé potraviny mizí z prodejen rychlostí blesku, roušek je málo, sehnat desinfekční mýdlo je nadlidský úkol, ruší se lety, ale koronavir zasáhl také filmovou a televizní branži. Nedávno například bylo pozastaveno natáčení dalšího dílu Mission: Impossible v Benátkách, zrušena slavnostní premiéra další bodovky v Číně a nyní bylo oznámeno, že bude mít pauzu natáčení 33. řady oblíbené soutěžní reality show The Amazing Race/Neuvěřitelný závod, ve kterém dvoučlenné týmy cestují po celém světě a plní rozmanité úkoly v honbě za vítězstvím v podobě 1 milionu dolarů.

Stanice CBS k tomu vydala následující prohlášení:
"S ohledem na zvyšující se obavy a nejistotu týkající se koronaviru ve světě se CBS a producenti Amazing Race rozhodli přijmout preventivní opatření v podobě dočasného pozdržení produkce 33. řady série. Všichni soutěžící a štáb jsou na cestě domů."

Dál stanice dodala:

"V současné chvíli žádný ze soutěžících nebo členů produkčního týmu nemá příznaky viru a nemáme informace o tom, že by mu byl někdo vystaven. Nicméně, z důvodu opatrnosti budou všichni, kdo se zapojili do vzniku pořadu monitorováni poté, co se vrátí domů. Zdraví soutěžících a produkčního týmu jsou naší hlavní prioritou."

Aktuálně byly natočeny pouze 3 epizody 33. řady a to ve Velké Británii, takže jich ještě zbývá poměrně dost (poslední série jich měly nejčastěji 11-12). V současné chvíli není jasné, kdy se znovu rozjedou kamery, ovšem zatím to vypadá, že se koronaviru jen tak nezbavíme, takže to nemusí být úplně krátká doba.

Dobrou zprávou je, že i kdyby bylo natáčení přerušeno na dlouhou dobu, fandové se letos snad jedné nové řady The Amazing Race dočkají, protože 32. série už je natočena. Zatím ale není známé přesné datum uvedení, ovšem premiéra by se měla odehrát v dohledné době (minulá řada začala v dubnu).

Zdroj: Deadline,Worldometers 

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest