Americký gigolo: Punisher převezme prostituci po Richardu Gereovi

Americký gigolo: Punisher převezme prostituci po Richardu Gereovi | Fandíme seriálům
V seriálové adaptaci filmu Americký gigolo se hlavní role ujme Jon Bernthal.

Jedním z filmů, které udělaly hvězdu z Richarda Gerea je kriminální drama nazvané Americký gigolo z roku 1980. Názory na film sice nebyly jednoznačně pozitivní, ale i tak jde o poměrně známý snímek a tak asi nikoho nezaskočí, že už před několika lety vyšlo najevo, že by měla vzniknout seriálová verze. 

Daredevil: Za zrušením údajně nestojí Netflix, ale Marvel
 

Konkrétně v roce 2014 bylo oznámeno, že se pracuje na seriálové adaptaci, kterou bude produkovat Jerry Bruckheimer (produkoval i filmovou podobu). O dva roky později se objevily zprávy, že scénář zajistí Neil Labute a seriál poběží na stanici Showtime

Od té doby byl ale tak trochu klid po pěšině, ale jak se zdá, že seriál u ledu neskončil, protože aktuálně vyšlo najevo, kdo nahradí Richarda Gerea v ústřední roli a je to možná trochu nečekané jméno. 

Bude jím Jon Bernthal, tedy Shane z Živých mrtvých nebo představitel hlavní role v drsném seriálu Punisher. Typově je Jon výrazně jiný než Richard Gere. Zatímco druhý zmíněný je spíše elegantní lamač ženských srdcí, Jon Bernthal sází na auru drsňáka. Nicméně, žádný z pánů nepostrádá charisma a je možná dobře, že se tvůrci rozhodli nehledat kopii Gerea, ale zkusit to trochu jinak. 

Zápletka seriálu zní následovně:

"Jon Bernthal ztvární roli Juliana Kayea, kterého uvidíme v době 18 let poté, co byl zatčen za vraždu a marně se pokouší prosadit se v erotické branži novodobého Los Angeles a současně se snaží vypátrat pravdu o tom, kdo na něj nastražil léčku, kvůli které skončil před mnoha lety ve vězení. Kromě toho doufá, že obnoví svůj vztah s Michelle, jeho jedinou pravou láskou."

Zdá se tedy, že seriálová podoba by měla navazovat na film, nepůjde o remake původního příběhu.

Stále platí, že bude produkovat Jerry Bruckheimer, scénář k pilotní epizodě ale nenapíše Labute, ovšem David Hollander (ujme se i režie), který působil jako showrunner u seriálu Ray Donovan.

Datum premiéry zatím oznámeno nebylo.

Zdroj: Slashfilm

Foto: AMC

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest