Živí mrtví: Představitelka Michone se loučí se seriálem

Živí mrtví: Představitelka Michone se loučí se seriálem | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 6 obrázků
Michonne v seriálu končí. Jake bylo pro její představiteku loučení?

Pozor, článek může obsahovat spoilery k desáté řadě Živí mrtví!

Mnozí herci a tvůrci působící u dlouhotrvajících seriálů po nějaké době touží po přesunu k jiným projektům, což se dá pochopit. Danai Gurira, která od konce druhé řady seriálu Živí mrtví (The Walking Dead) hraje postavu Michonne, již dlouho společně s tvůrci mluví o odchodu postavy ze seriálu, který by měl nastat někdy na konci nyní probíhající desáté řady. Je jisté, že po takové době spolupráce s jedním týmem lidí byl poslední natáčecí den pro herečku velmi emocionální, jak sama potvrdila pro Entertainment Weekly:

„Udělali pro mě spoustu super věcí, které jsem nečekala. Norman [Reedus] připravil ohňostroj, který byl krásný, připravili pro mě super dort ve tvaru Michonnina meče…ale taky to provázela spousta bolesti, loučení se a slz, ale všechno to bylo doprovázeno opravdu upřímnou láskou ze všech stran, což je něco, co mi navždy zůstane.“

Marvelovka The Eternals ovlivnila seriál Živí mrtví
 

Michonne se zatím neobjevila ani v jedné z epizod, které stanice AMC poslala do světa po tradiční mezisezónní pauze. Drsná šéfka komunity Alexandrie, která dokáže stylově kosit nemrtvé svojí katanou, se v osmé epizodě vydala na moře s cílem získat arzenál zbraní z ostrovní pevnosti. Je jasné, že to nebyl oficiální odchod Michonne ze scény, diváci tak očekávají její návrat v nejbližších epizodách a předpokládá se, že nakonec hrdinně padne v závěrečné bitvě s Šeptači.

Danai Gurira se přesouvá k projektu nazvaném Americanah, kde ovšem nebude působit jako herečka, ale jako scenáristka. I když se v posledních letech soustředila téměř primárně na natáčení Živých mrtvých, stihla si odskočit i k Marvelu, kde měla větší roli v Black Pantherovi a epizodní role v Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame. Ve všech těchto projektech ztvárnila wakandskou válečnici Okoye.

Bude vám Michonne v seriálu chybět? Dejte nám vědět do komentářů. Video nabídne první minuty nadcházející epizody seriálu, kde se hrdinové ocitli v ohnivé pasti během bitvy o Hilltop.

Zdroj: Entertainment Weekly

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest