Simpsonovi: Proč má Marge tak vysoké vlasy

Simpsonovi: Proč má Marge tak vysoké vlasy | Fandíme seriálům
20th Century Fox Television
Zobrazit další 3 obrázky
O ikonickým účesu Marge se rozpovídal duchovní otec seriálu Matt Groening.

To, že jsou postavy ze seriálu Simpsonovi tak zapamatovatelné je samozřejmě způsobeno tím, že mají obvykle velmi svérázných charakter, ale také unikátní vzhled, který se vryje do paměti. A i kdybychom vás probudili uprostřed noci a vyhrkli na vás, jak vypadá Homer nebo Líza, asi budete schopni je popsat. Stejně tak starostlivou matku rodiny Simpsonových Marge. A dovolíme si tvrdit, že když se vás zeptáme na nejvýraznější fyzický prvek, který je s ní spojen, všichni určitě zmíní její typický účes, který se tyčí do velké výšky. 

"Britská královna" zavítá do Simpsonů
 

V průběhu seriálu jsme sice viděli to, že měla i jiné styly, ale tenhle jí nakonec zůstal a možná vás překvapí důvod, proč ho má. Právě o tom se rozpovídal na DVD komentáři tvůrce seriálu Matt Groening a jde o poměrně zajímavou motivaci. Matt totiž plánoval, že Marge bude postavou z jeho komiksu nazvaném Life in Hell (vycházel v letech 1977 až 2012), u které na konci seriálu Simpsonovi mělo vyjít najevo, že má pod vlasy obří zaječí uši. 

Groening původně chtěl převést na obrazovky právě postavy z komiksu Life in Hell, ale nakonec z toho sešlo kvůli právům a to vedlo k tomu, že se zrodila rodina Simpsonových. Matt ovšem chtěl, aby Marge byla tím, kdo bude na Life in Hell pod svým hárem potají odkazovat. Ale i to bylo nakonec smeteno ze stolu, protože kdyby měla uši, bylo by to příliš šílené i na Simpsonovy a vyvolávalo by to příliš otázek, na které by nebyly odpovědi. 

Nicméně, pokud jste hráli hru The Simpsons Arcade Game z roku 1991, tak právě v ní byla k vidění Marge se zaječíma ušima - třeba v momentech, kdy Marge probije proud nebo když luxuje. Tím pádem se Groeningův plán (alespoň částečně) splnil.

Přiložen je trailer na zmíněnou videohru, v galerii pak jsou rozfázované animece ze hry, kde je vidět i nasátí vysavačem a rána elektřinou.

Zdroj: SR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest