Mrs. America: Cate Blanchett jde po krku feministkám v další ukázce

Mrs. America: Cate Blanchett jde po krku feministkám v další ukázce | Fandíme seriálům
FX/Hulu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Premiéra očekávaného dramatu se odehraje už příští měsíc, tak nakoukněte s novým trailerem do třaskavých 70. let minulého století.

Seriál Mrs. America přichází v době, kdy je rovnoprávnost velmi žhavým tématem, a tak je pravděpodobné, že bude seriál mapující feniminismus a boj proti němu v sedmdesátých letech minulého století pod drobnohledem.

Aktuálně není jasné, jak na tom bude kvalitativně, ale jistá je jedna věc, obsazení bude velkým pozitivem. Ostatně, jednu z hlavních rolí, a to neblaze proslulou bojovnici proti rovnoprávnosti žen Phyllis Schlafly, ztvární ikonická Cate Blanchett

Právě jí je věnována velká pozornost v novém teaseru a není divu, předvádí (jak je u ní zvykem) excelentní výkon, ale kromě toho se dozvíme to, že hnutí bojující za ženskou rovnoprávnost není tak celistvé, jak by být mělo a chtělo. 

S ohledem na trailery se zatím zdá, že tohle bude podívaná pro všechny, kteří chtějí řemeslně dobře zvládnutou práci, špičkové obsazení a ožehavé téma. Premiéra je naplánována na 15. 4. 2020 a to na streamovací službě Hulu, od které u nás často pořady kupuje HBO, tak doufejme, že se zadaří i v tomto případě.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest