The Mandalorian 2: Obsazení má rozšířit Michael Biehn z Terminátora

The Mandalorian 2: Obsazení má rozšířit Michael Biehn z Terminátora | Fandíme seriálům
Orion Pictures
Zobrazit dalších 29 obrázků
Představitel hlavního záporáka navíc prozradil, že nás ve druhé řadě čeká i akce se světelným mečem.

Druhá řada úspěšného Mandaloriana nedávno dokončila natáčení a na obrazovky by se měla podívat už letos na podzim. V nedávné době jsme se o ní pak dozvěděli spoustu nového. Asi nejdůležitější novinkou je údajné rozšíření aktuálního hereckého ansámblu. Novým přírůstkem by měl podle všeho být Michael Biehn, kterého bude většina diváků znát hlavně jako Hickse z Vetřelců a Kyla Reese z prvního Terminátora. Zahrát by si podle všeho měl námezdního lovce, který by měl s titulním hrdinou mít společnou minulost.

The Mandalorian 2: Fanoušci se můžou těšit na hranou podobu Ahsoky Tano
 

O další dávku zajímavostí se postaral představitel Moffa Gideona Giancarlo Esposito. Jeho postava byla v posledním díle první série odhalena jako vlastník ikonické zbraně Darksaber, přičemž nedávno Esposito prozradil, že je připravený se s ním naplno ukázat. Ve druhé řadě totiž podle něj nebudou chybět ani akční scény se světelným mečem, které budou podle jeho slov obrovské a epické

Kromě toho se herec vyjádřil i o vývoji své postavy do budoucna s tím, že se podle něj může Gideon ještě stále může napravit. Jedná se podle něj o skvělého záporáka, protože má stále velký prostor pro vývoj a pro to, aby přešel na světlou stranu Síly. A domnívá se, že se ve výsledku Gideon snaží hlavně o to, aby galaxie přežila.

Na závěr se můžete podívat na nový trailer na první řadu, který nově vyšel ve Velké Británii k propagaci rozšíření dostupnosti Disney+ do části Evropy. Nejzábavnější věcí na něm je, že se v něm vůbec neobjevuje postava Baby Yody (alias The Child) a trailer se tváří, jako by se jednalo o nějaké velké tajemství. Tvůrci ukázky však možná zapomněli, jak obrovskou internetovou senzací se roztomilá postava stala. 

V galerii si můžete prohlédnout, jak realisticky dovedou seriálové postavy vyobrazit figurky Hot Toys.

Zdroje: Hot Toys, Making Star Wars, ComingSoon, Movieweb, ComicBook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest