Přátelé: Lisa Kudrow a Matt LeBlanc chtěli dát Phoebe a Joeyho dohromady

Přátelé: Lisa Kudrow a Matt LeBlanc chtěli dát Phoebe a Joeyho dohromady | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 21 obrázků
Tahle zábavná dvojka mohla skončit spolu, ale tvůrci byli proti.

V průběhu deseti řad kultovního sitcomu Přátelé/Friends si prošla ústřední šestice hrdinů mnoho méně či více úspěšnými vztahy a to i mezi sebou. Klasickou dvojkou byli Ross (David Schwimmer) a Rachel (Jennifer Aniston), Monica (Courteney Cox) a Chandler (Matthew Perry) také skončili spolu, nicméně tu byly i méně povedené nápady na vztahy a to například Joey (Matt LeBlanc) a Rachel, což se ze strany diváků nesetkalo s úplně pozitivním přijetím.

Červený trpaslík, Simpsonovi atd.: TOP 5 nejšílenějších teorií
 

A ze strany herců tu byl také návrh na to, aby se dali dohromady Phoebe (Lisa Kudrow) a Joey. Je pravda, že mezi nimi byla vždy unikátní chemie, která ale byla přátelská a ne milostná a upřímně řečeno je dobře, že spolu neskončili, protože by to pravděpodobně hodně narušilo dynamiku jejich přátelského vztahu. Nicméně je faktem, že Lisa a Matt chvíli přemýšleli o tom, že by nebylo špatné, pokud by jejich postavy tvořily pár. 

Matt v rozhovoru pro Entertainment Weekly prozradil, že během natáčení přišli s nápadem, že by vyšlo najevo, že Phoebe a Joeye celou dobu tajně tvořili milenecký pár s tím, že by se znovu natočily scény z minulosti, kde by se objevovaly náznaky jejich vztahu - Sledovali bychom flashback s velmi dobře známou scénou, ale ta by pokračovala o chvíli déle a najednou bychom například viděli, že jen chvíli po tom, co původní situace skončila, by se ještě někde z poza rohu vymotali v obětí Joey a Phoebe. 

Nicméně s ohledem na to, že by to vyvolalo spoustu otázek a způsobilo nemalý počet logických děr a také na to, že by nové natočení původních momentů znamenalo spoustu práce, odpověď ze strany produkce byla jednoduchá a jasná: "Ne."

A bylo to asi správné rozhodnutí, přece jen to, že by všichni členové party vytvořili páry, by působilo jako jedno velké klišé.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest