Gilmorova děvčata: Sookie původně hrála jiná herečka

Gilmorova děvčata: Sookie původně hrála jiná herečka | Fandíme seriálům
The WB/The CW
Zobrazit další 1 obrázek
V první verzi pilotní epizody ztvárňoval usměvavou kuchařku někdo jiný. A měnily se i další role.

Pokud pomineme ústřední dvojici hrdinek, tak asi nejvýraznější a nejoblíbenější postavou seriál Gilmorova děvčata/Gilmore Girls byla kuchařka Sookie v podání herečky Melissa McCarthy. Pro ni byla tahle role zlomová, odstartovala její kariéru a aktuálně je Melissa asi nejúspěšnější členkou obsazení Gilmorových děvčat

Gilmorova děvčata: Jak se povedl návrat po letech
 

Faktem ale je, že nebyla první kandidátkou na roli Sookie, vlastně nebyla první herečkou, která si ji zahrála. V první verzi pilotní epizody totiž měla tuhle postavu na starost komička Alex Borstein. Ovšem poté, co byl pilotní díl natočen a byla schválena celá řada, vyšlo najevo, že se Alex nemůže vyvázat ze své smlouvy s pořadem MadTV, protože byla jednou z hlavních členek obsazení. 

Nakonec tak tvůrcům Gilmorových děvčat nezbylo, než se poohlédnout jinde a do oka jim padla právě Melissa McCarthy, se kterou byly následně přetočeny scény pro pilotní epizodu. Celkově se pak Melissa objevila ve 153 epizodách a mihla se v minisérie Gilmore Girls: A Year in the Life, která byla k vidění v roce 2016 na Netflixu

Nicméně, přeobsazení Sookie nebylo jedinou změnou, která se seriál v počátcích dočkal. Deana Forestera v pilotní epizodě ztvárnil Nathan Wetherington, ale později ho nahradil Jared Padalecki a postava Lukea Danese (Scott Patterson) měla být původně žena. 

Co se týče Alex, tak se nakonec v seriálu několikrát objevila a to v různých rolích (Drella, Doris, Celine) a kromě toho má jednu z hlavních rolí v dalším seriálu tvůrců Gilmorových děvčat (Amy Sherman-Palladino a Daniela Palladino) The Marvelous Mrs. Maisel.

 Zdroj: SR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest