When the Streetlights Go On: Tajuplné retro z devadesátek

When the Streetlights Go On: Tajuplné retro z devadesátek | Fandíme seriálům
Quibi
Zobrazit další 3 obrázky
Skupinka pubescentů se bude muset vypořádat s vraždou a to v horkém létě roku 1995. Režíruje jedna z režisérek Stranger Things.

Dalším projektem chystané služby Quibi, který spadá do kategorie nazývané "Movies in Chapters" (volně přeloženo jako filmy rozdělené do kapitol) je i mysteriózní teenagerské drama When the Streetlights Go On. To se bude odehrávat během horkého léta roku 1995, kdy se na zdánlivě klidném předměstí odehraje vražda mladé dívky. 

Survive: Sophie "Sansa" Turner po havárii letadla přežívá v divočině
 

Její sestra a spolužáci se pak budou muset pokusit se najít trošku "normálnosti" v situaci, která otřásla společností a současně zkusit přijít na to, kdo stojí za brutálním zločinem. 

When the Streetlights Go On aktuálně nabízí trailer a ten by se dal popsat jako variance na Městečko Twin Peaks ve slušivém retro kabátku devadesátých let minulého století.  Máme tu kýčovité oblečení, úděsné účesy a "cool" atmosféru dané doby, ale také je tu hromada svérázných postaviček, kdy je jasné, že některé z nich skrývají větší než malá tajemství. 

Postavy většinou ztvárňují herci, jejichž tváře vám možná nic neřeknou, ale je tu i pár známějších jedinců a to Queen Latifah (Girls Trip) nebo Chosen Jacobs (To). 

Upoutávka vypadá velmi dobře, kombinace pestrobarevnosti dané doby a temného tajemství, které se pomalu začíná rozplétat (nebo možná komplikovat), rozhodně zaujme. Tak snad tvůrci v čele s režisérkou Rebeccou Thomas (Stranger Things) a scenáristy Eddiem O'Keefem a Chrisem Huttonem využijí potenciálu, který projekt má. 

Jak je u Quibi zvykem, přesné datum premiéry nezveřejnilo, máme tu jen obligátní upozornění, že to bude v dubnu 2020, nicméně samotná služba startuje 6. 4. 2020.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest