Punk’d se po letech vrací. Český Kazma je už na první pohled nápaditější

Punk’d se po letech vrací. Český Kazma je už na první pohled nápaditější | Fandíme seriálům
MTV
Oživení série od MTV bude moderovat Chance the Rapper.

Streamovací služba Quibi, která nabídne videa do délky deseti minut, odstartuje už 6. 4. 2020 a víme, že v její knihovně bude hromada různých seriálů. Ale nejen to, chystány jsou i různá reality show a pořady, jako například nová verze legendární nachytávkové série Punk’d, která běžela na MTV v letech 2003 až 2007, poté se vrátila v roce 2012, ale na obrazovkách vydržela jen rok. V roce 2015 pak byla k vidění na stanici BET, ale opět jen rok. 

#FreeRayshawn: Laurence Fishburne je policejní vyjednavač
 

Spolutvůrcem a moderátorem verze pro MTV byl Ashton Kutcher, nicméně v rebootu pro Quibi ho nahradí Chance the Rapper a soudě podle traileru nebyl špatnou volbou, role moderátora a "nachytávače" mu docela sedí, problémem spíše je, že byť upoutávka párkrát pobaví, tak nápaditost jednotlivých gagů je prostě nízká. Řekněme to tak, že spousta YouTuberů nabízí mnohem originálnější a promyšlenější pranky, než je zničené auto nebo člověk v kostýmu gorily. 

Hlavní devizou asi bude to, že opět budou nachytávány známé osobnosti (např. Adam Devine nebo Lil Nas X), nicméně jinou přidanou hodnotu proti prankům z YouTube, které si můžete pustit zdarma, zatím Punk’d nemá nebo ji v traileru neukazuje.

Jako u ostatních trailerů na pořady od Quibi není zatím jasné přesné datum premiéry, v traileru je uvedeno jen duben 2020.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest