Chirurgové předčasně utli 16. řadu a další seriály odkládají nové díly

Chirurgové předčasně utli 16. řadu a další seriály odkládají nové díly | Fandíme seriálům
ABC
Zobrazit dalších 12 obrázků
Další a další seriály pozastavují produkci. Posunuly se i termíny vydání nových epizod seriálů stanice CW, jako jsou Flash a spol.

Pozastavování produkcí a odkládání premiér nových seriálových epizod zdaleka nekončí. Rozjetá 16. série již dlouhotrvajících Chirurgů (Grey’s Anatomy) pozastavuje z důvodu šíření nemoci COVID-19 produkci. Z původně naplánovaných pětadvaceti epizod dostaneme jen jedenadvacet, přičemž poslední díl bude uveden 9. dubna. Zatím tedy není jasné, kdy se produkce opět rozjede, je ale jisté, že se s jejím přerušením zároveň posouvá začátek příprav 17. řady, která již byla oznámena.

Odložení se nyní týká o zbývajících sedmi epizod finální řady Lovců duchů (Supernatural). Seriál má téměř dotočeno, kvůli uzavření oddělení vizuálních efektů byla produkce nucena pozastavit práce. Utrum mají i zvukaři, zbývající epizody tak zkrátka nemá kdo dodělat.

„Máme natočeno až po epizodu 18 [finální řada počítá s dvaceti díly, pozn. red.], ale bohužel bylo zavřeno trikové a zvukové studio, tudíž zbývající epizody nemůžeme dokončit,“ řekl showrunner Andrew Dabb na svém Twitteru. „Jasné, my, The CW a Warner Bros. se chceme vrátit k produkci, otázka ale není jestli, ale kdy.“

Stanice The CW také pozastavila produkci druhé řady Odkazu (Legacies), spin-offu k Upířím deníkům. Stanice taktéž posunula premiéru nového superhrdinského seriálu Stargirl z produkce DC Universe. Původně měla být první epizoda vydána již 12.května, termín se ale posunul na 19. května. Na stejný den bylo posunuto vydání nové epizody Legends of Tomorrow. Nejbližší termín, tedy 16. dubna, byla posunuta premiéra druhé řady komediálního dramatu In the Dark a nová epizoda hudební komedie Katy Neene.

Produkce seriálů The Flash, Batwoman a Supergirl byly také pozdrženy, v případě Supergirl je ale budoucnost nejasná poté, co hlavní hvězda Melissa Benoist oznámila očekávání svého prvního potomka.

Pandemie postihla i produkci hudebního dramatu Empire, jehož poslední šestá řada měla mít celkem 20 epizod, stihne se ale připravit pouze 18. Následující epizody, které tedy budou pro seriál finální, budou odvysílány na stanici Fox 21. dubna.

Trailer k šestnácté sérii Chirurgů:

Zdroje: The Hollywood Reporter, Variety, Twitter/Andrew Dabb, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest