Squadron Supreme: Marvel údajně představí vlastní "Justice League"

Squadron Supreme: Marvel údajně představí vlastní "Justice League" | Fandíme seriálům
Marvel Comics
Zobrazit dalších 9 obrázků
Superhrdinský tým až nápadně podobný ikonickému týmu od DC, by se měl poprvé objevit v minisérii Loki.

Marvel si na příštích pár let nachystal opravdu obrovskou ofenzivu projektů v rámci svého provázaného univerza MCU. Nově se pak nebude jednat pouze o filmy jako doposud, ale i o televizní minisérie, které budou vycházet na platformě Disney+, a které budou pro celou hlavní kontinuitu stejně důležité, jako celovečerní snímky. V přípravě jich je na nejbližší roky hned několik, oficiálně oznámených je jich zatím osm. Rozhodně se však nejedná o konečné číslo. Jejich počet se totiž bude ještě mnohonásobně rozšiřovat. Jednu z nových vlaštovek by podle nové zvěsti mohl představovat projekt o superhrdinském týmu Squadron Supreme.

M.O.D.O.K.: Marvelovský seriál o antropomorfním mozku odhalil obsazení
 

Ten alespoň v komiksech představuje jakousi marveláckou alternativu k Lize spravedlivých z dílny konkurenčního DC, přičemž se na stránkách objevuje už od roku 1971. Původně vzešel z týmu superpadouchů Squadron Sinister a za celou dobu se v něm objevilo hned několik hrdinů, kteří jsou často až nápadně podobní svým protějškům z Justice League. Mezi nejznámější se řadí například Hyperion (Superman), Nighthawk (Batman) nebo Power Princess (Wonder Woman).

Nějaké bližší informace o projektu dosud nejsou příliš známy. Tým by se však podle neoficiálních zvěstí měl poprvé představit už v minisérii Loki. Dosud pak není úplně jasné, v jakém formátu se samostatný projekt Squadron Supreme ukáže - zda se bude skutečně jednat o minisérii nebo plnohodnotný snímek.

Zdroj: Full Circle Cinema

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 14

Tomosaurus | 18.04.2020 10:17
Ale oni by mali byť v komiksoch skor tí zlý. A vznikli v tej dobe ked proti sebe bojovali tie dve štúdia. A toto nie je clickbait kazdy clanok o nich ti napise ze su justice league marvelu.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest