The Last Kids on Earth: Už i dětské seriály nám cpou apokalypsu

The Last Kids on Earth: Už i dětské seriály nám cpou apokalypsu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Adaptace knižní série od Maxe Bralliera nabízí stokrát viděné téma v animované podobě.

Apokalypsa je oblíbeným tématem tvůrců sci-fi, vlastně by se chtělo říct, až příliš oblíbeným. Variace na tuhle zápletku se objevuje v hromadě knih, filmů, seriálů, komiksů, her atd. atd. A to neplatí jen v případě projektů pro dospělé, ale i pro mladší obecenstvo. 

Fast and Furious: Spy Racers: V novém seriálu ze světa Rychle a zběsile hraje dcera Vina Diesela
 

Příkladem může být knižní série od Maxe Bralliera názvem The Last Kids on Earth, která se zaměřuje na pubertální děti, které se snaží žít svůj život a mezitím se vypořádat a apokalypsou. A aby nebylo klišé málo, tak tu máme i zombíky. 

Ostatně, druhá série, jejíž premiéra se odehrála 17. 4. 2020 se jmenuje The Last Kids on Earth and the Zombie Parade, nicméně žádný strach, partička hlavních hrdinů nebude měřit síly jen s živými mrtvými, ale s dalšími monstry, kdy některá jsou poměrně velkého vzrůstu. Kromě toho se z traileru dozvíme, že ústřední tým nebude proti netvorům jen bojovat, ale s některými také spojí síly. 

Samozřejmě, s ohledem na to, že jde o dětskou podívanou, je humor nekontroverzní a pro dospělého diváka asi dost infantilní, určitě nemůžeme očekávat ani přehnané násilí, ale dětské publikum bude určitě nadšeno. Jsou tu strašidelné (ale ne moc) obludy, jsou tu roztomilé přátelské obludy, je tu partička frajerských dětí, animace je svižná a vizuál pestrobarevný. 

Kromě toho, hlasové obsazení je působivé (Mark Hamill, Bruce Campbell, Catherine O'Hara nebo Rosario Dawson), takže z hereckého hlediska si není na co stěžovat.

Jako zábava pro děti tedy The Last Kids on Earth plní, co má. Není to asi něco, co by dospělí museli vidět, ale mladší publikum by zklamáno být nemělo.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest