Dva a půl chlapa: Jon Cryer vzpomíná na smutný pád Charlieho Sheena

Dva a půl chlapa: Jon Cryer vzpomíná na smutný pád Charlieho Sheena | Fandíme seriálům
Warner Bros. Television
Zobrazit dalších 8 obrázků
Představitel seriálového Alana se rozpovídal o vyhazovu hlavní hvězdy oblíbeného sitcomu.

Prvních osm řad byl hlavní hvězdou oblíbeného sitcomu Dva a půl chlapa/Two and a Half Men Charlie Sheen, ovšem poté byl vyhozen. Nejen, že kvůli drogové závislosti v roce 2011 putoval na takzvanou odvykačku (potřetí za 12 měsíců), ale také není tajemstvím, že se nechoval zrovna mile ke kolegům a speciálně pak k tvůrci seriálu Chuckovi Lorreovi

Dva a půl chlapa: 5 věcí, které jste nevěděli o Evelyn Harperové
 

Nakonec tak byl Charlie vyhozen a nahrazen pro zbývající řady Ashtonem Kutcherem. Nicméně, spousta fandů seriálu byla nespokojená s vyhazovem Sheena a samozřejmě to dala hlasitě vědět na internetu. 

Na danou dobu nyní zavzpomínal Jon Cryer, představitel Alana Harpera, bratra Charlieho Harpera, kterého ztvárnil právě Sheen:

"S Charliem jsme si opravdu sedli. Měli jsme na začátku několik skvělých let. Šlo to neuvěřitelně hladce, užili jsme si skvělé časy, opravdu dobře to fungovalo."

Pak se to ale ztvrtlo a Cryer věří, že to bylo vlivem problémů v Sheenově osobních životem, kdy úplně dobře nevycházel se svou tehdejší ženou Denise Richards:

"Nejprve to dokázal zvládat a byl neuvěřitelně profesionální a kromě toho také neuvěřitelně milý na všechny na natáčení, ale bylo patrné, že ho něco tíží."

Následkem čeho se podle Jona jeho kolega uchýlil k drogám a začal se chovat poněkud nepříjemně, což nakonec vedlo k jeho propuštění. A jak bylo řečeno, to vyvolalo online pobouření:

"Odehrál se tak jeden z prvních internetových výbuchů, plus tu byla skutečnost, že práce nás všech byla závislá na [Charliem Sheenovi]. Bylo to opravdu opravdu zvláštní a něco z toho jsem opravdu nesnášel, ale víte, jsem vděčný za ty roky, které byly skvělé."

Seriál bez Sheena běžel další čtyři roky s tím, že nedošlo k výraznému propadu sledovanosti (pokud jde o kvalitu, to už je jiná pohádka, kdy někteří tvrdí, že bez Sheena to nebylo ono, jiní, že to bylo i tak fajn). Sitcom byl ukončen byl v roce 2015 a byť se doufalo, že se Charlie znovu objeví alespoň v cameo roli, nedošlo k tomu.

Zdroj: MovieWeb

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 20

oskar | 18.01.2021 12:55
ahoj,serial je fakt super,a hlavně v dnešní době,odychovka,zábava,sranda,dívám se každý den,i v noci,zatím nejlepší ze všech TV díky Charlie,je mi moc líto co se mu stalo,ale s tím musel počítat,při svém nezřízeném životě,je to fakt škoda,a přeji mu aby se z toho dostal,dík
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest