Přátelé: Setkání po letech se odkládá, ale až bude možné, podpoří charitu

Přátelé: Setkání po letech se odkládá, ale až bude možné, podpoří charitu | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Výtěžek ze vstupenek na speciální epizodu poputuje na pomoc potřebným.

Jedním z hlavních taháků streamovací služby HBO Max bude legendární sitcom Přátelé, ostatně HBO za práva zaplatilo pěkných 425 milionů dolarů, takže očividně věří, že tahle série přiláká velké množství předplatitelů. A třešinkou na dortu měl být speciál, ve kterém se měli sejít herci a tvůrci a zavzpomínat na natáčení a rozebrat i další témata. 

Přátele dle Davida Schwimmera nejde posuzovat dnešními hodnotami, ve své době byli přelomoví
 

Ovšem, v minulosti se objevila první překážka v podobě toho, že se produkční společnost Warner Bros. a herci nemohli dohodnout na platových podmínkách. To se nakonec podařilo vyřešit, ale osud tomu chtěl, aby se vynořil další problém a to v podobě pandemie nemoci covid-19, která zpozdila plány na natáčení. 

Aktuálně není jasné, kdy dojde k natáčení, ale očividně není zrušeno, protože herci se inspirovali u vlny výzev, kterými se lidé snaží pomoci v boji proti covid-19. Konkrétně se herci zapojili do výzvy jménem All In Challenge, kdy nabídli 6 lístků na natáčení speciální epizody s tím, že výtěžek poputuje na pomoc dětem, seniorům a lidem z takzvané "první linie" (zdravotníci, hasiči atd.), kteří byli nejvíce zasaženi dopady covid-19.

Jennifer Aniston (Rachel) na Instagramu napsala:

"Jsme opravdu nadšení, že se můžeme zapojit do All In challenge a pomoci nakrmit lidi a udržet je zdravé během těchto [těžkých] časů. Zveme tebe a pět tvých přátel, aby se k nám šesti připojili ve Stage 24 (budova Warner Bros., ve které vzniklo 9 z 10 řad Přátel, pozn. redakce). Budete našimi osobními hosty během natáčení speciální epizody pro HBO Max, zatímco my budeme vzpomínat na seriál a oslavíme zábavu, kterou jsme si užili... a kromě toho dostanete kompletní VIP zážitek Přátel během prohlídky Warner Bros. Studio. Nemůžu se dočkat toho, až se s vámi setkám a obejmu vás. A do té doby, používejte FaceTime, volejte si, posílejte si zprávy se svými přáteli a rodinou. Musíme zůstat v kontaktu."

Původně měla být speciální epizoda k dispozici během startu HBO Max, tedy 27. 5. 2020, ale jak bylo řečeno, aktuálně není jasné, kdy se zájemci (a že jich jistě nebude málo) dočkají. Mezitím si můžete pustit upoutávku lákající na HBO Max

Zdroj: Instagram

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Keoki | 24.04.2020 09:14
No, musím říct, že se mi upoutávka na HBO Max dlouho vyhýbala. A musím říct, že spoustu z toho, co nabízí mi ani nedošlo, že jsem chtěl vlastně vidět. Těšing na max :)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest