Cassian Andor: Vrátí se známá Star Wars postava a víme, kdy přesně se série odehrává

Cassian Andor: Vrátí se známá Star Wars postava a víme, kdy přesně se série odehrává | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit další 4 obrázky
Obsazena byla také ještě jedna další herečka a projekt byl svěřen do rukou zkušenému vrchnímu scenáristovi.

Star Wars seriál o Cassianovi Andorovi pokračuje v nabírání hereckých posil. Víme, že vedle Diega Luny, jenž si znovu zahraje kapitána povstalců Andora, se objeví v neznámých rolích Stellan Skarsgård a Kyle Soller. Jako další se k projektu připojily herečky Denise Gough (71, Kid, seriál Dům podezřelých) a Genevieve O'Reilly.

Star Wars: Nový seriál se zaměří na ženy a je zasazen do úplně jiné doby
 

Zatímco u Gough se neví, koho si zahraje, O’Reilly si zopakuje roli Mon Mothmy, kterou si prvně zahrála ve Star Wars: Pomsta Sithů, kde její scény byly vystřiženy. Pak se k roli vrátila ve spin-offu Rogue One: Star Wars Story. Postava je ve Star Wars dobře známá a důležitá, jedná se o senátorku a spoluzakladatelku povstalecké Aliance, ve které měla vůdčí úlohu. Prvně se objevila v Návratu Jediho a figurovala i v animovaných seriálech Klonové války a Povstalci.

Seriál se bude odehrávat pět let před událostmi Rogue One a pozici showrunnera (vrchního scenáristy) po Stephenu Schiffovi přebírá Tony Gilroy. Ten se podílel na Rogue One jako scenárista a dohlížel na přetáčky filmu. Jeho jméno bylo s novým seriálem spojováno už loni v říjnu. Tehdy byl uváděný jako pomocná ruka pro zmiňovaného Schiffa, teď jej nicméně studio Lucasfilm v oficiálním prohlášení jmenovalo do vůdčí úlohy. Na scénářích pro novou sérii o Cassianu Andorovi spolupracuje se svým bratrem Danem Gilroyem, dále s Beauem Willimonem a Stephenem Shiffem. Gilroy se má postarat o režii pilotního dílu a možná se jako režisér podepíše i pod druhou epizodu.

Seriál bude vyprávět dobrodružství špiona Povstalců Cassiana Andora během formativních let povstání ještě před událostmi Rogue One. Diego Luna si zopakuje roli Andora, který se divákům v Rogue One představil poprvé. Půjde o vzrušující thriller plný špionáže a tajných misí, které obnoví naději v galaxii ovládanou Impériem.

Zdroj: Lucasfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest