Trying: Apple+ ode dneška odhaluje strasti a slasti adoptování dítěte

Trying: Apple+ ode dneška odhaluje strasti a slasti adoptování dítěte | Fandíme seriálům
BBC/Apple+
Zobrazit další 4 obrázky
Novinka od společností Apple a BBC nabízí zábavnou, ale i melancholickou sondu do života páru, který se rozhodl pro adopci.

Streamovací služba Apple+ stále zůstává tak trochu (víc) ve stínu Netflixu a Disney+, ale nedá se jí upřít, že se snaží a nabízí pár zajímavých projektů. Nově k nim přibude také seriál Trying, který se zaměří na mladý pár toužící po dítěti, ovšem protože běžná cesta "pořízení" potomka pro ně není řešením, musejí se spolehnout na adopci.

Amazing Stories: První trailer představuje Spielbergův fantastický seriál pro Apple TV+
 

"Vše, co Nikki (Esther Smith) a Jason (Rafe Spall) chtějí, je dítě - ale je to jediná věc, kterou mít nemůžou. Jak vyplní následujích 50 let, když nemohou založit rodinu? Rodinu Sopránů už viděli. Poté, co vyloučí všechny ostatní řešení, se Nikki a Jason rozhodnou pro adopci, ale jsou konfrontováni se světěm plným matoucích nových výzev. S ohledem jejich dysfunkční přátele, šílenou rodinou a chaotickými životy, je tu otázka zda bude adopční komise souhlasit s tím, že jsou připraveni být rodiči."

Tak zní oficiální zápletka seriálu, která dává vědět, že nepůjde jen o dramatickou podívanou, ale také bude na dění nahlíženo s humorem a nadhledem. Je to takové ten typ projektu, který vás v jednu chvíli dojme a za moment budete mít úsměv od ucha k uchu. 

Přičtěte si fajn obsazení, nehollywoodské zpracování (série vznikla pod hlavičkou BBC) a Imeldu Staunton (Dolores Umbridge ve filmech Harry Potter) ve vedlejší roli a je patrné, že je tu zaděláno na úspěch. 

Premiéra probíhá na Apple TV+ už dnes.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest