Pán tygrů: Hlavní roli v chystané seriálové adaptaci ztvární Nicolas Cage

Pán tygrů: Hlavní roli v chystané seriálové adaptaci ztvární Nicolas Cage | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Bizarního majitele pochybné zoo si v připravovaném seriálu zahraje kdysi ikonický herec, ze kterého se v posledních letech spíše stal terč internetových vtípků.

Pán tygrů (Tiger King: Murder, Mayhem and Madness) je bezpochyby jedním z nejdiskutovanějších televizních projektů poslední doby. Dokumentární série vyprávějící bizarní příběh souboje mezi vlastníkem pochybné zoo a zvířecí aktivistkou na sebe především díky svému vskutku originálnímu námětu nedávno strhla velkou pozornost veřejnosti, pyšní se obrovskou sledovaností a celkem rychle se stihla stát menším fenoménem. To dokazuje mimo jiné to, že se již teď pracuje na seriálové adaptaci.

Seriálový týden: U českých diváků nově zabodovala teenagerovská komedie a také loňský hit Černobyl
 

Už nějakou dobu se vědělo, že nová limitovaná série ponese po vzoru hlavní postavy dokumentu jednoduché jméno Joe Exotic, a že se na tvorbě bude podílet i herečka Kate McKinnon, která kromě toho ztvární i roli aktivistky Carole Baskin. Nyní bylo konečně odhaleno, kdo se ujme ústřední role. No a nelze než konstatovat, že se jedná o neskutečně zajímavou volbu. Jako Joa Exotica totiž uvidíme Nicolase Cage.

Slavného herce snad ani není třeba představovat. Cage je obecně známý hlavně díky svým rolím z 90. let, kdy střídal akční filmy s oscarovými dramaty. V posledních letech se kvůli výběru rolí (dle veřejně dostupných informací splácí dluhy, a tak bere opravdu všechno), ve kterých neváhá docela slušně přehrávat, stal předmětem hromady internetových vtipů a memů. Do tak bizarního materiálu jako je právě Pán tygrů se však alespoň na papíře hodí skutečně výborně. 

Co na obsazení Cage říkáte? Jedná se podle vás o dobrou volbu? Podělte se o svůj názor v komentářích.

Nakonec se můžete podívat na nové video z populární série Honest Trailers, která si utahuje právě z dokumentárního hitu.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest