Terminal List: Chris Pratt si zahraje traumatizovaného veterána

Terminal List: Chris Pratt si zahraje traumatizovaného veterána | Fandíme seriálům
Universal
Zobrazit dalších 9 obrázků
Chris Pratt se vrátí na televizní obrazovky v akčním thrilleru od režiséra Antoina Fuquy.

O společném projektu herce Chrise Pratta a režiséra Antoina Fuquy jsme vás informovali již zkraje letošního roku. Ovšem až nyní je potvrzené, kde na konec akční thriller od režiséra Training Day uvidíme. Titulu The Terminal List se nakonec ujal Amazon se svou streamovací službou Amazon Prime a kdyby celosvětově stále neprobíhala krize spojená s koronavirovou pandemií, tak by začala produkce již v letních měsících. Těžko dopředu odhadovat, kdy se seriálu při aktuální situaci dočkáme, ale dříve jak v létě příštího roku to nejspíše nebude.

Přehled top 14 nejzajímavějších seriálů, které startují v květnu
 

The Terminal List bude vycházet ze stejnojmenného románu Jacka Carra. Série je popisována jako konspirační thriller kombinující intenzivní akci s hlubokými psychologickými otázkami o tom, zda nejtrénovanější američtí vojáci nejsou nuceni na svých misích zacházet až příliš daleko. Série sleduje vojáka Reece (Chris Pratt) poté, co je jeho četa Navy SEALS (speciální síly Námořnictva Spojených států) přepadena při riskantní přísně utajené misi. Reece se vrací domů s protichůdnými vzpomínkami na uplynulou událost a otázkami ohledně jejího zavinění. Jakmile se však vynoří nové důkazy, Reece odhalí zlověstné síly, které mu jdou po krku.

Když bychom nepočítali cameo roli v sitcomu Máma, tak jsme Chrise Pratta naposledy viděli na televizních obrazovkách ve finální sérii Parks and Recreation v roce 2015. Od té doby se pravidelně objevoval především ve velkorozpočtových produkcích, jakými jsou Strážci Galaxie nebo Jurský svět. Při pohledu na Prattovi nadcházející projekty je až s podivem, že si našel čas i na televizní sérii, jelikož ho čeká natáčení Strážců Galaxie 3, třetího Jurského světa či akčního krimi thrilleru Fast od Gavina O'Connora (The Way Back).

The Terminal List není prvním projektem, ve kterém se sejde na place Chris Pratt a Antoine Fuqua. Pratt si již zahrál jednu z ústředních rolí v remaku Sedmi statečných z roku 2016. O adapatovaný scénář k seirálové novince se postará David DiGilio (Osm statečných).

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest