Seriálový týden: Úspěch mezi diváky slaví Rick a Morty nebo novinka Hollywood

Seriálový týden: Úspěch mezi diváky slaví Rick a Morty nebo novinka Hollywood | Fandíme seriálům
Adult Swim
Zobrazit dalších 16 obrázků
Přehled nejsledovanějších seriálů na českém streamingu se tento týden moc změn nedočkal, přesto se v něm však najdou i nějaké nové projekty.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Nejsledovanější seriály Netflixu za poslední týden:

  1. Too Hot to Handle
  2. Papírový dům (Money Heist)
  3. Tenkrát poprvé (Never Have I Ever)
  4. Poslední představení (The Last Dance)
  5. Riverdale
  6. Lucifer
  7. Poslední království (The Last Kingdom)
  8. Rick a Morty (Rick and Morty)
  9. Hollywood
  10.  Smrt nás spojí (Dead to Me)

Aktuální týden oproti těm předešlým zaznamenal ve výčtu nejsledovanějších seriálů na českých streamovacích platformách pokles v počtu změn a novinek. Tentokrát to však neplatí nejen o HBO, u kterého se jedná v podstatě o tradici, ale i o Netflixu, jehož desítka se každý týden pravidelně mění celkem razantně. Tento týden tomu tak bohužel zcela není, to však neznamená, že by se nedalo o nějakých těch změnách nemohli vůbec bavit. Je jich sice relativně poskrovnu, ale přece nějaké najdeme.

Svou pozici z minulého týdne si tentokrát obhájily hned čtyři seriály. Jednak se jedná o samotné stupně vítězů. U teenagerovské komedie Tenkrát poprvé to minule vypadalo, že by aktuálně z druhé pozice mohla sesadit oblíbený Papírový dům, nakonec se tomu však nestalo a španělské krimi si svou stříbrnou medaili stále velice pevně drží. To samé pak platí i o reality show Too Hot to Handle, která celému žebříčku kraluje už pěknou řádku týdnů. No a nakonec je tady Lucifer na šestém místě, který se řadí k jedné z největších stálic celé nejsledovanější desítky.

Too Hot to Handle: Blíží se speciální epizoda, ve které se soutěžící virtuálně sejdou
 

Ačkoliv se Too Hot to Handle může stále těšit obrovské popularitě, nově se již jedná o jedinou reality show, která se na žebříček dostala. Jak vztahové Láska je slepá, tak i kulinářské The Final Table se do něj tento týden již neprosadily. Velká nadvláda tohoto formátu na českém Netflixu, tedy alespoň na krátkou dobu, končí.

Tento týden máme ve výčtu tři novinky, z toho se hned ve dvou případech jedná o návraty již zavedených seriálů. Animovaná komedie Rick a Morty je už od svého debutu před sedmi lety neskutečně populární záležitostí, nelze se tedy divit, že nové díly čtvrté řady dokázaly nalákat davy. Svou druhou řadu si pak v pátek odbylo komediální drama Smrt nás spojí, přičemž si za pouhé tři dny dokázalo mezi českými diváky vybudovat celkem velkou popularitu a sledovanost. Ke konci týdne dokonce obsadila skvělé třetí místo.

Jediným zcela novým projektem v současném přehledu je pak novinka od Ryana Murphyho, autora série American Horror Story, s názvem Hollywood. Ta se přesouvá na sklonek čtyřicátých let minulého století, aby prozkoumala zlatou éru Hollywoodu. Seriál si odbyl premiéru už 1. 5., do povědomí českých diváků se však pořádně dostal až na začátku tohoto týdne. Od té doby si držel celkem stabilní pozici ve druhé polovině žebříčku.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest