Strážci vesmíru: Nebudete tomu věřit, ale tenhle seriál běží už skoro 30 let

Strážci vesmíru: Nebudete tomu věřit, ale tenhle seriál běží už skoro 30 let | Fandíme seriálům
Nickelodeon
Zobrazit dalších 29 obrázků
Další řada ponese podtitul Dino Fury a bude mít premiéru příští rok.

Snad všichni známe projekty Power Rangers/Strážci vesmíru inspirované japonskou značkou Super Sentai. Většina z nás si v mládí hrála na Strážce vesmíru a "morfovala" v šavlozubé tygry a pterodaktyly. A jak se zdá, zájem o Power Rangers neupadá, protože se dočkáme už neuvěřitelné 28. série. 

Komiksové novinky #8 - Legion, Swamp Thing, Doom Patrol
 

Je to tak, Strážci vesmíru už jsou s námi skoro tři dekády s tím, že v únoru bylo oznámeno, že se zmíněná 28. série bude inspirovat u 43. řady japonské předlohy z minulého roku, která má název Kishiryu Sentai Ryusoulger. A nyní bylo odhaleno, že americká mutace se bude jmenovat Power Rangers: Dino Fury.

Vrátíme se tedy ke kořenům, první řada byla také "dinosauří". Ta nová bude mít premiéru v příštím roce na stanici Nickelodeon a zápletka zní:

"Když armáda mocných mimozemských bytostí zaútočí na Zemi a bude ohrožovat život tak, jak ho známe, je úplně nový tým Strážců vesmíru, poháněn silou prehistorických dinosaurů, pověřen úkolem postavit se této hrozbě."

Ne, že by byl příběh zase tak důležitý, důležité je, že se fandové opět dočkají zábavně kýčovitých gigantických bytostí, až překvapivě povedených soubojů a infantilního humoru. To je recept, který funguje už roky a není důvod ho příliš měnit.

Trailer na další řadu Power Rangers zatím k dispozici není, ale s ohledem na to, že budou použity kostýmy a prvky z japonské předlohy, tak by toho o americké verzi mohla japonská upoutávka dost napovědět.

Dole v galerii můžete vidět všemožné bizarní potvůrky, které série za ta léta nabídla.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Keoki | 20.05.2020 08:07
Ať už fanoušek Power Rangers nebo ne, určitě doporučuji dvoudílný pohled Jamese Rolfa (známější jako AVGN, YT kanál cinemassacre) na celou značku, její původ a dokonce propojení.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest