První dojmy: Stargirl - Nový DC seriál potěší hlavně mladší diváky

První dojmy: Stargirl - Nový DC seriál potěší hlavně mladší diváky | Fandíme seriálům
DC Universe
Zobrazit dalších 31 obrázků
Tvůrci slibovali velkolepou podívanou na úrovni filmových hitovek. Trošku přeháněli, ale špatná podívaná to není ani pro dospělé, i když se zjevně cílí na mladší diváky.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Kladem je také obsazení. Brec v roli Courtney je vcelku fajn, byť jí z počátku scenáristé trošku podráží nohy a dělají z ní nesympatickou postavu, ale postupem času se to zlepší. Naopak Luke Wilson jako Pat vám přiroste k srdci hned, stejně jako Amy Smart jako Barbara, matka Courtney. Pobaví také Joel McHale v roli Starmana, původního majitele mystické hole.

Je pravda, že v prvním dílu se objeví hromada postav a některé logicky nemají dostatek prostoru, ale jde o úvodní epizou, takže se dá tušit (nebo doufat), že se to v budoucnu změní. I když v případě některých to možná nebude potřeba, protože jde o trochu nudné archetypy postav (nafoukaná roztleskávačka a její ponižovaná pravá ruka, šikanující sportovci...). 

Triky slušné, dechberoucí ne

Před premiérou tvůrci dělali ramena, že vizuální efekty budou na velmi vysoké úrovni a to takové, že bude možné je srovnávat s tím, co je k vidění ve filmových komiksovkách. Jak se dalo čekat, bylo to trošku přehánění, ale digitální triky nejsou rozhodně špatné, jde o slušný nadprůměr a třeba úvodní scéna se dá nazvat bombastickou (i když bohužel krátkou). Někdy triky nejsou úplně ideální a jejich "digitálnost" bije do očí, ale obvykle jsou zvládnuty dobře. V tomto ohledu je na tom Stagirl o něco lépe, než její kolegové na The CW jako například Flash.

První díl Stargirl je nakonec docela slušnou zábavou, pokud přistoupíte na to, že scenáristé se skoro báli originality a na to, že oproti jiným projektům od DC Universe je Stargirl více "family friendly". Je to prostě podívaná pro celou rodinu, svižná, pestrobarevná, občas vtipná a dobře obsazená. Je trochu škoda, že se Stargirl bojí riskovat a sází na jedno klišé za druhým, ale ani tak se u ní asi nudit nebudete.

« Předchozí kapitola
Naše hodnocení
7/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 7

Sophie | 06.01.2024 18:03
Hi there, We run a YouTube growth service, which increases your number of subscribers both safely and practically. - We guarantee to gain you 1000-2000+ subscribers per month. - People subscribe because they are interested in your channel/videos, increasing likes, comments and interaction. - All actions are made manually by our team. We do not use any 'bots'. The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately. If you have any questions, let me know, and we can discuss further. Kind Regards, Sophie
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest