Muži, kteří nenávidí ženy: Seriálová adaptace knižního hitu nabídne nový příběh i postavy

Muži, kteří nenávidí ženy: Seriálová adaptace knižního hitu nabídne  nový příběh i postavy | Fandíme seriálům
Yellow Bird
Dílo Stiega Larssona se dočká další hrané verze, tentokrát pod křídly Amazonu.

Knižní trilogie od Stiega Larssona Milénum se už dočkala několika filmových i seriálových adaptací, ale asi se dalo tušit, že dříve nebo později přijde někdo s myšlenkou, že by to bylo dobré zkusit znovu. Tentokrát je to společnost Amazon, která dala zelenou sérii nazvané The Girl With the Dragon Tattoo (tedy stejně jako první kniha z trilogie Milénium). 

Jack Ryan: 2. řada špionážní série se představuje v akcí nabitém traileru
 

V centru dění bude samozřejmě Lisbeth Salander, nicméně Amazon (ve spolupráci s Left Bank Pictures a Sony Pictures Television) nechce znovu recyklovat příběh, který už měli diváci možnost několikrát v hrané podobě vidět, ale hodlá nabídnout publiku zatím neviděnou zápletku a postavy s tím, že děj bude odrážet aktuální situaci ve světě.

Aktuálně není známo, kdo bude tvořit tvůrčí tým a ani to, kdo by se měl ujmout hlavní role a je nesporné, že bude těžké najít vhodnou představitelku, protože fandové předlohy jsou hodně příšní, pokud jde o tuhle postavu. Nejvíce pozitivních reakcí se dočkala Noomi Rapace, která Lisbeth ztvárnila ve filmové trilogii ze švédské produkce (ze které pochází i úvodní fotografie) a nebude snadné najít někoho, kdo ustojí srovnání s touhle ceněnou herečkou.

Tvůrci na to ale mají dost času s ohledem na to, že zatím nebylo oznámeno předpokládané datum začátku natáčení nebo dokonce premiéry.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

Jouda | 28.05.2020 00:47
Jako už samotný filmy existujou ve 2 verzích a teď ještě cover seriál, jako to už sou filmaři fakt tak v prdeli, že nemůžou najít něco novýho?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest