Značka Zákon a pořádek vyhodila scenáristu, který výhrůžně vystoupil vůči americkým demonstrantům

Značka Zákon a pořádek vyhodila scenáristu, který výhrůžně vystoupil vůči americkým demonstrantům | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit další 2 obrázky
Hlavní tvůrce Práva a pořádku nehodlá tolerovat násilí podněcující komentáře, které jeden z nových scenáristů sdílel na sociálních sítích.

Jak jsme vás informovali, nejdéle běžící hraný seriál v hlavním vysílacím čase (nepočítají se laciné nekonečné seriály pro odpolední vysílání) Zákon a pořádek, bude mít svůj spinoffHate Crimes Unit“. Stanice NBC si objednala 13 epizod a tvůrcem je vůdčí osobnost celé značky, Dick Wolf. Ten právě nekompromisně vyhodil jednoho ze scénáristů, kvůli jeho reakci na protesty v Americe.

Jak jste pravděpodobně zaregistrovali, po světě, ovšem zejména v USA, probíhají antirasistické protesty, jejichž jiskru zažehla vražda George Floyda americkým policistou. Proti protestům, jež někdy doprovází i rabování, se silně ohradil scenárista a producent Craig Gore. Ten na svůj Facebook přidal fotku, na které drží zbraň se slovy „Zákaz vycházení“. Také napsal komentář: „napálit to do zm*dů, co zkusí rozm*dávat můj majetek.“

Po tomhle komentáři Wolf Gorea nekompromisně vyhodil: „Nebudu tolerovat tohle chování, zvlášť v časech národního truchlení. Okamžitě vyhazuji Craiga Goreho,“ napsal.

Celá situace měla ještě malou dohru, kdy komik Drew Janda přidal na Twitter screenshot zmíněného facebookového příspěvku se zbraní, poslal jej hlavnímu herci spinoffu Chrisovi Melonimu a označil v něm Gorea jako „nového showrunnera.“ Meloni vysvětlil, že showrunnerem (hlavním scenáristou) je Matt Olmstead a dodal tvrzení, že dosud vůbec nevěděl o tom, že by probíhalo najímání scenáristů a Gorea vůbec nezná. Gore tedy v celém týmu zřejmě byl teprve čerstvým přírůstkem nevelké důležitosti, nicméně to neznamená, že by na značku nemohl vrhat špatné světlo, a to Dick Wolf nehodlá tolerovat.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

132
1
4
1

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest