Beat the Mountain: Fandové mohou v novém soutěžním pořadu poměřit síly s Horou ze Hry o trůny

Beat the Mountain: Fandové mohou v novém soutěžním pořadu poměřit síly s Horou ze Hry o trůny | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 1 obrázek
Hafþór Björnsson pracuje na novém pořadu.

Hafþór Júlíus Björnsson, to je jméno, které se sice špatně vyslovuje, ale zná ho asi každý fanda fantasy série Hra o trůny. Hafþór v ní ztvárnil Gregora "Horu" Cleganea, na což měl se svou výškou 206 centimetrů ideální předpoklady. Speciálně pak, když je považován za jednoho z nejsilnějších mužů planety.

Hora ze Hry o trůny pokořil vzpěračský rekord
 

A určitě není málo těch, kteří by si rádi otestovali, kolik je na tom pravdy. Což také budou moci, protože Hafþór pracuje na novém soutěžním pořadu nazvaném Beat the Mountain, ve kterém budou moci zájemci poměřit síly právě s tímhle svalovcem a to v disciplínách zaměřených na fyzickou sílu i výdrž:

"Je to opravdu originální a bylo skvělé spolupracovat se Spoke Studios (společnost, která soutěž zaštítila, pozn. redakce). Tahle soutěž bude úplně jiná a může ji sledovat a užít si celá rodina. Nemohu odhalit všechny detaily, ale tohle vám slíbit můžu - lidé to budou milovat!"

Aktuálně není jasné, kdo soutěž nabídne, tvůrci hledají distributora, ale dá se tušit, že to nebude těžké s ohledem na popularitu Hafþóra. 

Ten se mimochodem připravuje na další velkou událost a to na boxerský zápas s Eddiem Hallem, což bude rozhodně zajímavé, protože půjde o váhově rekordní střet. Eddie (který je také velmi úspěšným účastníkem soutěží o nejsilnějšího muže světa) váží 186 kilogramů, zatímco Hafþór 188 kilogramů. Zápas by se měl odehrát v září v Las Vegas. A jasné je to, že to bude skutečný souboj titánů.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest