Superman & Lois: Co vlastně chystaný seriál přinese

Superman & Lois: Co vlastně chystaný seriál přinese | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit další 1 obrázek
The CW zveřejnilo oficiální zápletky i plakát.

Dalším přírůstkem do komiksového universa seriálů stanice The CW bude Superman & Lois, s tím, že se premiéra odehraje v lednu příštího roku. Superman (Tyler Hoechlin) i Lois (Elizabeth Tulloch) se zatím objevovali v jiných seriálech od DC, ale nyní dostanou svůj vlastní a pokud vás zajímá, co od něj očekávat, tak stanice The CW uvolnila zápletky:

Superman & Lois: Přípravy série jsou schválené. Na jaké postavy se můžeme těšit?
 

"Poté, co roky čelili megalomanským superpadouchům, monstrům, která rozpoutávala zkázu v Metropolis a mimozemských vetřelcům se záměrem vyhladit liskou rasu, se nejznámější superhrdina na světě Muž z oceli alias Clark Kent (Tyler Hoechlin) a nejproslulejší komiksová novinářka Lois Lane (Elizabeth Tulloch) vydají čelit jedné z dosud největších výzev v jejich životě - musejí se postavit stresu, tlaku a komplikovanosti, které jsou spojeny s rodičovstvím v dnešní společnosti. A jako by výchova dvou chlapců nebyla už takhle dost komplikovaná, Clark a Lois čelí obavám z toho, zda jejich synové Jonathan (Jordan Elsass) a Jordan (Alexander Garfin) nemohou zdědit schopnosti jejich kryptonského otce."

A aby toho nebylo málo, tak byla zveřejněna i jiná podoba zápletky:

"Clark a Kent se vracejí do Smallville, aby se postarali o byznys rodiny Kentů a znovu se setkávají s Lanou Lang (Emmanuelle Chriqui), místní bankovní pracovnící, která byla Clarkovou první láskou a jejím manželem Kylem Cushingem (Erik Valdez), což je hasič. Dospělí nejsou jediní, kteří ve Smallville objevují svá stará přátelství, synové rodiny Kentů se dávají dohromady s rebelantskou dcerou Lany a Kylea Sarah (Inde Navarrette). Samozřejmě, že v životě superhrdiny není žádný moment poklidný, speciálně, když otec Lois, generál Samuel Lane (Dylan Walsh) neustále žádá po Supermanovi, aby zastavil záporáka nebo zachránil svět a to bezodkladně. Navíc, návrat Supermana a Lois do idylického Smallville se zkomplikuje poté, co do jejich životů vstoupí tajemný cizinec (Wolé Parks)."

Zatím to tedy spíše vypadá na rodinné drama s příměsí superhrdinských motivů, což asi pro mnohé nezní kdovíjak lákavě, ale DC seriály na The CW jsou obvykle hodně prošpikovány vztahovými problémy a není to vždy špatně. Jestli to bude fungovat v případě Superman & Lois, to se dozvíme za pár měsíců. Mezitím si můžete v galerii prohlédnout nový plakát k seriálu.

Zdroj: CS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest