Podle tvůrce Mandaloriana Star Wars musejí naslouchat svým fanouškům

Podle tvůrce Mandaloriana Star Wars musejí naslouchat svým fanouškům | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 9 obrázků
Režisérský ansámbl 2. řady se rozšířil o další zajímavé jméno a dozvěděli jsme se, který dříve potvrzený herec se nakonec nevrátí.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Nadále se rozšiřují naše znalosti o tom, kdo se v případě druhé série ocitl také přímo za kamerou. Už nějakou dobu je potvrzena velká část režisérských jmen - jmenovitě Robert Rodriguez, Peyton Reed, Dave Filoni, Jon Favreau, Rick Famuyiwa a Carl Weathers. Aktuálně se pak potvrdila i účast Bryce Dallas Howard, která se podílela i na předešlé sezóně a o jejím návratu se spekulovalo již delší dobu. Howard si podle všeho ve druhé řadě vzala na starost jednu epizodu. 

Z první řady se tedy nově vrací hned trojice režisérů. Kdo se v režisérském křesle zřejmě znovu neobjeví je Deborah Chow, která se minulý rok ujala třetí a sedmé epizody. Svou pozornost každopádně nepřesměrovala ze světa Star Wars úplně pryč, podílí se totiž na chystaném seriálu s Obi-Wanem Kenobim

Obi-Wan Kenobi: Minisérie převezme technologii vizuálních efektů z The Mandaloriana
 

Nedávno uvedla, že se její práce bude v porovnání s Mandalorianem relativně lišit, a to už jen z pohledu samotného rozsahu práce. U Kenobiho se totiž Chow ujme hlavní režisérské pozice. Vzhledem k větší kreativní svobodě jí pak chybět bude hlavně tým lidí, kteří dokážou odrážet všechny špatné nápady. Na druhou stranu je ráda, že bude mít nad vším pevnější přehled a že bude celou sérii znát od začátku do konce.

Kromě toho se pak nedávno objevily zvěsti o tom, že by se režisérka brzy mohla podívat i mimo televizní sféru. Údajně se Chow v nedávné době měla scházet s Marvelem ohledně režie dosud nespecifikovaného filmu. Zda však skutečně došlo k nějaké dohodě, je v tuto dobu neznámo.

Zdroje: THR I, II; Deadline, Vulture, Collider, The Direct

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 27

DanielFF | 11.07.2020 19:18
janoo8: Dobře dělá :D když tak je i knížka, z té to představení vychází
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest