The Boys: Už tak drsnou partičku má doplnit oblíbený padouch z Živých mrtvých

The Boys: Už tak drsnou partičku má doplnit oblíbený padouch z Živých mrtvých | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 16 obrázků
Přinášíme vám dva skvělé klipy z druhé série a nepovedené scénky ze série první. 

Druhé sezóny superhrdinského satirického seriálu The Boys od Amazonu se diváci dočkají letos v září. První tři epizody nové řady budou mít premiéru 4. 9., ty další pak budou vycházet po jedné následující týdny. Herec Jack Quaid si stojí za tím, že na druhou sérii nejsme připraveni a nová ukázka jeho tvrzení potvrzuje. Akčnější, hlubší, šílenější, větší a krvavější, taková má být druhá série nevšední komiksovky, která pomalu ale jistě klepe na dveře. Naše dnešní novinka se ovšem nevztahuje k řadě druhé, ale rovnou k řadě třetí. Je totiž možné, že už tak nadupané obsazení seriálu rozšíří největší drsňák ze zombie podívané Živí mrtví (The Walking Dead).  

Herec Jeffrey Dean Morgan v roce 2016 na sebe přitáhnul všechnu pozornost svým příchodem do šesté série zombie hitu Živí mrtví. V seriálu hraje drsňáka Negana, který představoval pro hrdiny doposud největší hrozbu. Na Twitteru prozradil, že by si rád zahrál i v brutálních The Boys. A jelikož tvůrci vědí, že charisma má na rozdávání a nekompromisní drsňácké role mu prostě sedí, už s hercem jednají. „Je zde role, o které se s Jeffreyem už bavíme,“ prozrazuje tvůrce seriálu. „Musíme to nějak správně zkoordinovat. Jak jistě víte, hraje v Živých mrtvých, takže má jiný seriálový domov. Ale o jedné roli jsme už mluvili a potenciálně je tu ještě více možností. Celý minulý týden jsme si dopisovali a snažili se vymyslet, jak ho do seriálu dostat. Nemyslím si, že jsme to ještě plně domluvili, ale snaha tam je a oba o tom hovoříme.“

Pokud to opravdu klapne, věřím, že budou fanoušci nadšeni. Jeffrey Dean Morgan se do světa The Boys náramně hodí. Dále vám přinášíme dva nové skvělé klipy z druhé série a bloopers video ze série první, které nabízí řadu nepovedených scének a vtipkující herce. V galerii si pak najdete hromadu fotografií z druhé série. Taky se nemůžete dočkat září?

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

zombie | 06.07.2020 16:45
The Boys byla vedle Penny Dreadfull fakt nej seriálová pecka poslední doby!!!!!Byl jsem z toho doslova nadšen a druhé série se už nemůžu dočkat!!!!!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest