Prokletá: Seznamte se s ústřední hrdinkou nového fantasy seriálu

Prokletá: Seznamte se s ústřední hrdinkou nového fantasy seriálu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 27 obrázků
Katherine Langford známá ze seriálu Proč? 13 proto v nové upoutávce představuje Nimue, čarodějku z očekávané Netflix novinky.

Už příští týden v pátek se dočkáme Prokleté (Cursed), nového fantasy seriálu od Netflixu, který nabídne nový pohled na artušovské legendy. V centru dění je tentokrát Nimue, později známá také jako Paní jezera. Právě na Nimue se soustředí nová ukázka, která ke sledování Prokleté láká záběry ze seriálu, ze zákulisí a rozhovorem s Katherine Langford, která ztvárnila hlavní roli. Katherine je známá především jako představitelka hlavní role z prvních dvou řad seriálu Proč? 13x proto, ale objevila se také v detektivce Na nože a zahrála si dceru Tonyho Starka v Avengers: Endgame, avšak její scéna byla vystřižena.

Upoutávka se soustředí na představení Nimue. Na to, že má nadlidské schopnosti, které nevnímá jako dar, ale jako prokletí (odtud název seriálu). Dozvídáme se, jak její rodná ves byla vypleněna, jak její matka byla zavražděna. Mohou za to násilní rudí kněží, kteří Nimue a jí podobné označují za nebezpečné černokněžnice. V čele kněží stojí vždy démonický Peter Mullan (Wesworld, Ozark), který zjevně bude jedním z hlavních antagonistů série. Právě kvůli jeho řádění se Nimue vydává na nelehkou a nedobrovolnou pouť za čarodějem Merlinem, jemuž je třeba donést meč Excalibu, který má moc zachránit zemi.

Prokletá od Franka Millera a Thomase Wheelera přináší nové zpracování artušovské legendy, tentokrát z pohledu Nimue (Katherine Langford). Všechny díly Prokleté dorazí na Netflix už 17. července.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest