The Boys: Druhou sérii doplní krátký film o Butcherovi a je tu nový trailer

The Boys: Druhou sérii doplní krátký film o Butcherovi a je tu nový trailer | Fandíme seriálům
Amazon
Zobrazit dalších 27 obrázků
Druhá série oblíbeného seriálu The Boys dorazí i s krátkým filmem, který musíte vidět pro pochopení Butcherova příběhu. 

Pozor, článek může obsahovat spoilery k první a druhé sérii The Boys!

První série satirického a poměrně brutálního seriálu The Boys, který adaptuje stejnojmennou komiksovou sérii od autorů Gartha Ennise a Daricka Robertsona, si loni v létě získala výborné hodnocení a spousty fanoušků. Příběh, který si utahuje ze superhrdinských témat a dělá ze „supráků“ zkorumpované celebrity, kterým více záleží na image než na lidech v nesnázích, nabídl zcela jiný pohled na komiksový žánr. V září se dočkáme druhé řady, která má být podle herců ještě šílenější, brutálnější a zábavnější, a která také přinese divákům jeden speciální bonus týkající se postavy Butchera, kterého ztvárňuje Karl Urban.

The Boys: Druhá řada bude pořádně ujetá, slibuje Antony Starr
 

Podle showrunnera seriálu Erica Kripkeho se Butcher k partě připojí až ve druhé epizodě, přičemž v první epizodě bude chybět úplně. Tvůrci měli pro druhý díl nachystaný natočený materiál, který by divákům odhalil, kde se Butcher potloukal v průběhu první epizody. Režie se ale následně potýkala s problémy během stříhání epizody a vysvětlení Butcherova příběhu nebylo možné do stopáže řádně začlenit. Ovšem místo toho, aby se natočeného materiálu zbavili, rozhodli se tvůrci pro vytvoření speciálního krátkého filmu, který Butcherův příběh doplní a především vysvětlí. Kripke ale upozorňuje, že pro diváky je téměř povinností film vidět, aby Butcherově příběhu ve druhé řadě porozuměli, což se dá pochopit vhledem k tomu, že je Butcher jedna ze stěžejních postav příběhu a závěrečný twist řady minulé se točil kolem jeho ztracené ženy a také jeho úhlavního nepřítele Homelandera.

I když zatím neznáme délku filmu, bude se pravděpodobně jednat o krátkometrážní film, cirka do třiceti minut. Film ponese jednoduchý název Butcher a měl by být vydán krátce po premiéře druhé série.

Přikládáme nový trailer a určitě nezapomeňte zavítat do naší galerie, kde pro vás máme nachystané fotky jednotlivých stěžejních charakterů seriálu, k tomu také obrázky z komiksové předlohy, u kterých můžete porovnat, nakolik zůstali tvůrci věrni kresleným verzím postav.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

SkiteX | 08.07.2020 21:57
Pecka! Na tohle se letos dost těšim! První série mě bavila!!!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest