Praní špinavého prádla manželů Smithových je nejsledovanějším původním pořadem Facebooku

Praní špinavého prádla manželů Smithových je nejsledovanějším původním pořadem Facebooku | Fandíme seriálům
Facebook Watch
Zobrazit dalších 9 obrázků
Nový díl talk show Red Table Talk během prvních 24 hodin nasbíral více než 15 milionů zhlédnutí.

V dnešním naprosto nepřeberném množství všemožných streamovacích platforem a podobných služeb se celkově velice těžce vyznává. Nedá se tedy divit nikomu, kdo by nevěděl, že svůj originální obsah nabízí i Facebook, který již dva roky provozuje svou platformu Facebook Watch. Ta za tu dobu však se svými projekty nějakou díru do světa neudělala, stále však přichází s novým obsahem, kterému nechybí ani hvězdná jména. Platí to i o nové epizodě pořadu Red Table Talk.

Talk show vycházející od roku 2018 je moderována Jadou Pinkett Smith, její dcerou Willow Smith a matkou Adrienne Banfield-Jones. Obrovský úspěch si aktuálně připsal nový díl s názvem Jada Brings Herself to the Table, ve kterém se objevil Jadin manžel Will Smith, přičemž spolu pár mezi sebou probíral především bouřlivé momenty jejich manželství.

The Birch: První teaser na hororovou sérii od Facebooku
 

Touha po hvězdném dramatu pak přilákala neskutečně velké množství diváku. Přesněji si podle Facebooku epizoda během prvních 24 hodin připsala 15,4 milionu zhlédnutí, čímž se na Facebook Watch v tomto ohledu stala rekordmanem. Je však důležité upozornit na to, že použitá metrika počítala i se zhlédnutími trvajícími pouhé tři sekundy. 

Při použití jiné metriky, která počítá minimálně s jednou minutou přehrávání, je rekordmanem loňský díl, ve kterém Smith zpovídala modelku Jordyn Woods o její údajné aféře s basketbalistou Tristanem Thompsonem. Tato epizoda se pyšní hodnotou 7,5 milionů zhlédnutí. 

Je však nutno podotknout, že se nadále o nějak mohutné hodnoty spíše nejedná. Stačí, když si člověk uvědomí, že Facebook používají více než 2 miliardy lidí po celém světě (Facebook Watch je ještě k tomu zadarmo). Přesto se jedná o zajímavá fakta, o streamingu pod hlavičkou nejpoužívanější sociální sítě totiž není moc často slyšet.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest