První záběry nového sitcomu s Kaley Cuoco, výpravná sci-fi a další novinky od HBO v nabité upoutávce

První záběry nového sitcomu s Kaley Cuoco, výpravná sci-fi a další novinky od HBO v nabité upoutávce | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 14 obrázků
Sci-fi novinka od Ridleyho Scotta, hororový seriál od producenta Jordana Peela či očekávaná minisérie Mělas to vědět s Nicole Kidman. Nová ukázka HBO je nabitá.

HBO má dlouhodobou tradici v ukázkách, které lákají diváky na všemožný nový obsah, jenž je na prémiové kabelovce čeká. Párkrát do roka takové trailery vypustí a fanoušci si vyzobávají nové záběry ze všech svých oblíbených seriálů. Podobný přístup se nemění ani u nové streamovací služby HBO Max, která sice není v Česku dostupná, ale naštěstí se ukázalo, že její pořady přebírá české HBO Go. K vidění je hutný tři minuty dlouhý trailer, který láká na největší pecky, jež nabídku služby v dohledně době rozšíří.

Ukázka nabízí záběry z hororové novinky Lovecraft Country od producentů J.J. Abramse a Jordana Peela, očekávané minisérie Mělas to vědětNicole Kidman, mysteriózní série The Third Day, úspěšné novinky Perry Mason, How To with John Wilson, Industry, We Are Who We Are, I’ll Be Gone in the Dark a I May Destroy You,

Kromě výše zmíněných titulů můžeme vidět i první záběry z dosud prakticky nepředstavených projektů streamovací služby HBO Max, jako je například ambiciózní sci-fi novinka Raised by Wolves od producenta Ridleyho Scotta (Vetřelec), sitcom The Flight Attendant s Kaley Cuoco v hlavní roli, komediální série Frayed, animáku Close Enough a originálního filmu An American Pickle. To vše a mnohem víc najdete v ukázce. V galerii jsme si pro vás připravili fotografie z výše zmíněných originálních projektů HBO Max.  

Zdroj: Comingsoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest