MacGyver: Tvůrce seriálu byl vyhozen, kvůli jeho chování uvažovala hlavní hvězda o sebevraždě

MacGyver: Tvůrce seriálu byl vyhozen, kvůli jeho chování uvažovala hlavní hvězda o sebevraždě | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 21 obrázků
Herec Lucas Till si natáčení MacGyvera zjevně příliš neužíval.

Chtělo by se říct, že téměř každý den se v USA řeší nové obvinění z nepřijatelného chování pracovníků v showbyznysu. Zas a znovu se vynořují další případy, přičemž někdy se ozývají hlasy, že je dnešní společnost příliš přecitlivělá a dané aféry jsou přehnané, ale jindy vyjdou na veřejnost skutečnosti, které jsou objektivně řečeno zavrženíhodné. 

Do druhé skupiny patří pravděpodobně i chování Petera M. Lenkova, což je tvůrce/scenárista, který ještě před pár týdny pracoval pro stanici CBS na několika seriálech, včetně Havaj 5-0, Magnum P.I. nebo na nové verzi MacGyvera. Stanice s ním však 7. července 2020 ukončila spolupráci s vysvětlením, že si klade za cíl zajistit bezpečné a důstojné pracovní prostředí, což s Lenkovem na palubě zřejmě nebylo možné. Představitel MacGyvera, herec Lucas Till, k tomu řekl:

"Nikdy v životě jsem tak tvrdě nepracoval a nemám s tím žádný problém. Ale způsob, kterým Peter zacházel s lidmi, je prostě nepřijatelný. První rok natáčení seriálu jsem měl sebevražedné sklony, neboť jsem se kvůli němu necítil dobře. Ale to, jak jednal s lidmi kolem mě, to pro mě byl prostě zlomový bod. Neustále se mu nelíbilo něco na mém vzhledu. Například jsem byl v nemocničním županu a on řekl, že jsou mé nohy 'k*revsky odporné' a že je nemůžeme nikdy znovu ukázat. Upřímně, některé jeho komentáře byly zábavné, ale byly tu některé citlivé věci, v kterých se nevkusně a často vrtal. Jako příklad uvedu situaci, kdy křičel [na režiséra]: 'K*rva! Ať si obleče košili, vypadá jako zk*rvenej kluk.' Měl jsem v průběhu produkce problém udržet si 'dospělou váhu', protože jsem byl vystresovaný, neměl jsem čas cvičit a hlídat si stravu kvůli nepředvídatelnému natáčecímu plánu."

CBS

To není zrovna příjemné chování, nicméně zástupce Lenkova to odmítá s tím, že jeho klient Tilla vždy podporoval a bojoval za něj. Na druhou stranu, Lenkov na vyhazov ze CBS reagoval následovně:

"Nyní je doba, kdy je vhodné naslouchat a já to dělám. Je nepříjemné slyšet, že pracovní prostředí, na které jsem dohlížel, nebylo takové, jaké si moji kolegové zaslouží, za což se hluboce omlouvám. Přijímám odpovědnost za vyřčené skutečnosti a pokusím se odvádět lepší práci, tudíž budu i já sám lepším člověkem."

Lenkov evidentně určitou část viny přijímá, což je sice hezké, ale lze předpokládat, že to nebude dost na to, aby ho CBS vzala zpátky. Alespoň nikoliv v dohledné době. Na odklepnuté páté řadě MacGyvera se tak bezpochyby podílet nebude.

Zdroj: Vanity Fair

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Keoki | 23.07.2020 15:57
Bůůhuůůů. Někdo řekne chlapovi, že má škaredé nohy, tak přemýšlí o sebevraždě. Současný režim vážně vychovává leda tak ubrečené ku... kusy. Všichni víme, že je to značně o intonaci, takže bůhví jak to bylo. A troufám si říct, že i kdyby mi někdo den co den říkal, jak jsem odporný není to důvod pro sebevraždu. A pokud má někdo takové myšlenky je to spíše důvod navštívit psychiatra.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest