Jeho temné esence: Druhá řada bude kratší, ale jako "útěchu" nabídne dva herce z Potvory

Jeho temné esence: Druhá řada bude kratší, ale jako "útěchu" nabídne dva herce z Potvory | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 31 obrázků
Venku je i upoutávka na druhou řadu.

V minulém roce přineslo HBO divákům seriál Jeho temné esence (His Dark Materials), který vzniknul na motivy knih od Philipa Pullmana, a stanice projektu evidentně důvěřuje, neboť už před premiérou první řady byla rovnou schválena druhá. Její natáčení bylo však přerušeno kvůli pandemii COVID-19, nicméně podle výkonné producentky Jane Tranter měl štáb štěstí v neštěstí. Kamery se totiž zastavily v době, kdy bylo natočeno sedm z plánovaných osmi epizod s tím, že ta chybějící představovala příběhovou odbočku, která není součástí hlavní dějové linky (zaměřuje se na lorda Asriela).

Jeho temné esence: Dabéry zvířecích rolí vede "Hercule Poirot"
 

Diváci se tak dočkají sedmi epizod a tu osmou budou muset oželet, což z hlediska hlavní dějové linky nezpůsobí žádný větší problém. Kromě toho Tranter naznačila, že epizoda bude případně součástí některé z nadcházejících řad.

Další zpráva, tentokrát pozitivní, se týká hereckého ansámblu. Konečně se prý dočkáme Andrewa Scotta v roli Johna Parryho. V první řadě byla tahle postava k vidění jen na fotografiích, ale ve druhé už bude Parry součástí děje. Navíc bude mít svého vlastního deamona, kterého nenamluví nikdo jiný než Phoebe Waller-Bridge, tedy tvůrkyně a hlavní hvězda vysoce ceněného seriálu Potvora (Fleabag), v němž měl nezapomenutelnou roli shodou okolností právě Scott. 

On sám je nadšený z toho, že bude s Waller-Bridge znovu spolupracovat, protože podle něj je spojení s daemonem hlavně o přátelství a loajalitě, což vystihuje jeho vztah k talentované tvůrkyni.

Premiéra druhé řady by měla proběhnout někdy v průběhu letošního podzimu.

Zdroj: Comic-Con@Home

Foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest