The Walking Dead: World Beyond: Pusťte si trailer ke třetímu seriálu z universa Živí mrtví

The Walking Dead: World Beyond: Pusťte si trailer ke třetímu seriálu z universa Živí mrtví | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 17 obrázků
Vyjma uvedení traileru bylo oznámeno, kdy se opět podíváme mezi zombíky.

Třetí seriál ze světa Živých mrtvých nazvaný The Walking Dead: World Beyond měl mít původně premiéru už 12. dubna 2020, ovšem i natáčení téhle série zkomplikovala pandemie COVID-19 a tím pádem byla premiéra odsunuta na neznámé datum. To už dál neplatí, neboť na virtuálním Comic-Conu, který aktuálně probíhá, jsme se dozvěděli, že tvůrci seriál vypustí mezi lidi 4. října 2020.

Comic-Con 2020: Co přinese letošní výjimečně virtuální ročník
 

Jak už víme delší dobu, mělo by jít o projekt, u něhož se už nyní počítá s tím, že bude mít jen dvě řady. Cílem je ukázat první generaci dětí, které vyrostly během zombie apokalypsy a jejich snahu o přežití.

Nově byl také uvolněn rozšířený trailer, který zpočátku vypadá spíše jako drama o dospívání čtveřice teenagerů, přičemž se občas objeví nějaký zombík. Dění je navíc podbarveno hudbou, jež evokuje tzv. "coming of age" filmy, tudíž těžko říct, jestli něco takového naláká fandy Živých mrtvých.

AMC

Naštěstí se postupem času dostaví i slušná porce akce a zvědavost vyvolává i tajemná organizace, jejíž logo tvoří tři propojené kruhy. Takže ano, upoutávka nakonec zaujme, ale současně budí obavy z toho, že místo poctivé zombie podívané se připravuje seriál o partě dospívajících, kteří budou většinu času depresivně popisovat to, jak těžký je život během konce světa. 

Na výsledek si musíme ještě pár měsíců počkat. Snad se ze série nevyklube jen upovídané teenagerovské melodrama, v němž se tu a tam mihne oživlá mrtvola.

Foto: AMC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest