Zaklínač: Uvidíme barda Marigolda ve 2. sérii?

Zaklínač: Uvidíme barda Marigolda ve 2. sérii? | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 10 obrázků
Jak to vypadá s návratem upovídaného barda ve 2. sezóně Zaklínače.

Netflix konečně oznámil, že ve 2. řadě Zaklínače se diváci dočkají i návratu oblíbeného barda Marigolda. Jedinými hereckými jistotami pro druhou sérii byly doposud představitelé Geralta (Henry Cavill), Yennefer (Anya Chalotra) a princezna Ciri (Freya Allan), zbytek oznámeného obsazení se točil především kolem castingu nových postav.

Zaklínač je dle jeho představitele Henryho Cavill ideální hrdina pro rok 2020
 

Nyní streamovací gigant oznámil, že se vrátí na scénu i představitel upovídaného barda a přítele Gerelta Joey Batey. Jelikož oblíbený pěvec stárne jako normální člověk, a ne jako Zaklínač či čarodějnice, tak je pravděpodobné, že ve druhé sérii bude vypadat jinak. Chaotická struktura vyprávění nechala nespočet diváků na pochybách, kolik let uběhlo mezi posledním setkáním Geralta s Marigoldem a poslední scénou první série. Je potvrzeno, že mezi tímto obdobím uběhlo přibližně dvacet let, tudíž bude Marigold ve druhé sérii již minimálně v předdůchodovém věku. Doufejme, že bude Joey Batey v následující sezóně patřičně namaskovaný, aby jeho vzhled odpovídal časovému posuvu.

Zatím bylo oznámeno, že se ve druhé sérii představí Kristofer Hivju (Hra o trůny) jako prokletý Nivellen, trojice herců Yasen Atour (Robin Hood), Paul Bullion (Drákula: Neznámá legenda) a Thue Ersted Rasmussen (Dicte) ztvární Geraltovy bratry ve zbrani a zaklínačské kolegy, a herec Kim Bodnia (Na mušce) si zahraje zaklínačského mistra Vesemira. Na základě oznámeného castingu očekáváme, že se ve druhé sezóně dočkáme prohloubení mytologie zaklínačů a dozvíme se více o Geraltově minulosti.

Zaklínač Geralt, mutant a lovec příšer, těžce hledá svoje místo ve světě, kde lidé jsou často ohavnější než zvěř.

Zdroj: Screenrant

Foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest