Mimic: Hororoví švábi oscarového del Tora se dočkají seriálového zpracování

Mimic: Hororoví švábi oscarového del Tora se dočkají seriálového zpracování | Fandíme seriálům
Miramax Films
Zobrazit dalších 12 obrázků
Vydejte se do podzemí New Yorku bojovat s brutálními přerostlými šváby.

Režiséra Guillerma del Tora jistě znáte díky jeho fantasy peckám Ďáblova páteř, Hellboy, Faunův labyrint, Hellboy 2: Zlatá armáda a Tvář vody. Mexický talent po přesídlení do USA ještě před svými největšími hity natočil malý nenápadný sci-fi horor Mimic. Film je už přes dvacet let starý, proto si v Hollywoodu usmysleli, že by potřeboval nový kabátek. Společnost Miramax Television oznámila, že se můžeme těšit na seriálovou verzi.

O produkci seriálu Mimic se postarají Jeremy Bolt Paul W. S. Anderson, který by měl také zrežírovat pilotní epizodu. Anderson režíroval čtyři ze šesti dílů hororové série Resident Evil, a i když se to ne vždy povedlo, zkušeností má jistě spoustu. O scénář se postará showrunner seriálu Jim Danger Gray, jenž pracoval na Hannibalovi a Orange Is the New Black. Původní Mimic od del Tora sleduje tým vědců, který se vypořádává s obřími šváby v podzemí New Yorku.

„Mimic je na první pohled o hmyzu, který převezme kontrolu,“ prozrazuje Jeremy Bolt. „Brutální horor, strach z toho, že hmyz žije uvnitř nás, smrt pravdy a popření vědy jsou témata, která tvoří srdce našeho seriálu a dokazují, že společnost sžíraná invazí odhaluje své největší nejistoty a selhání.“ I když originálu hodně napomáhala vytříbená vizuální stylizace del Tora, my doufáme, že ze seriálu vyleze poctivá hororová podívaná. Potenciál tu rozhodně je. Níže si můžete pustit trailer na původní film a v galerii najdete fotografie.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest