Boss of The Beach: Darren Aronofsky přinese "prohnilou verzi Pobřežní hlídky"

Boss of The Beach: Darren Aronofsky přinese "prohnilou verzi Pobřežní hlídky" | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit dalších 11 obrázků
Záchranáři z pláže, to nejsou vždycky jen sympaťáci se srdcem na správném místě. Může to být pěkně prohnilá partička.

Darren Aronofsky má na kontě množství zajímavých a svérázných projektů a přidá k nim další, na první pohled trochu nečekaný. Půjde o seriál Boss of the Beach, který se zaměří na pobřeží hlídku v New York City, ale asi vám podle jména tvůrce dojde, že v tomto případě nepůjde o přehlídku svalovců a silikonových krasavic, kteří se budou hlavně a především zpomalena prohánět po plážích, série se bude inspirovat u článku od Davida Gauveya Herberta, který se zaměřil na Petera B. Steina

Pobřežní hlídka: Filmová verze zničila šanci na restart seriálu
 

Ten nějakých 40 let působil jako šéf pobřežní hlídky v New York City a dlouhodobě se suškalo, že pod jeho vedením není vše, jak by mělo být a jak se poté ukázalo, nebyly to jen spekulace. Organizace se potýkala s korupcí, protežováním a zfalšovanými záznamy o akcích. 

Jednalo se o velmi svérázný kriminální případ a je tak docela nečekané, že zatím se na něj zaměřil pouze dokument od National Geographic nazvaný One Strange Rock z roku 2018. To se ale změní a dočkáme se i hraného seriálu. Aronofsky získal práva a porazil dalších deset zájemců, nicméně není jasné, jakou funkci bude u seriálové podoby zastávat, zda se ujme i režie, případně bude jen produkovat.

Stejně tak není známo, kdy se dočkáme premiéry a kde se jí dočkáme, nebylo oznámeno, jaká stanice nebo streamovací platforma se stane pro seriál domovem.

S ohledem na to, že natáčení ještě nezačalo, tak nejsou k dispozici žádné snímky, ale zatím si můžete užít pohled na sexy záchranáře z původního seriálu Pobřežní hlídka. Úvodní fotografie je pouze ilustrační, taktéž ze seriálu Pobřežní hlídka.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest